CHP Belen İlçe Başkanlığı, Belen’de Büyümeye Devam Ediyor

0
57

chp belen22CHP Belen Kadın Kolları Başkanı Hatice Bilen’in Başkanlığında Kadın kolları yönetimi ve CHP’ye yeni katılan bayan üyeler, toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda bir açıklama yapan Kadın Kolları Başkanı Hatice Bilen, yaklaşan genel seçimlere değinerek; “Bizler çalışmalarımıza start verdik. Bu kararı almamızın sebebi de siyasette başarı, çalışma ve kendini ifade etmekle mümkün olacaktır” dedi.

Çalışmalarına yaptıkları mahalle toplantılarıyla devam edeceklerinin de altını çizen Bilen; “Amacımız sadece ve sadece CHP’yi Belen’de hak ettiği mevkie ve yere taşımaktır. Bizler sadece ve sadece CHP için çalışıyoruz, bizi sadece CHP’nin başarısı ilgilendirmektedir. Başarı alınan oyla orantılı olacaktır” diye konuştu.

CHP Belen ailesine yeni katılan kadın üyelerin üye kayıtlarının da yapıldığını kaydeden Bilen, CHP ailesine katılımlarından dolayı teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirdi. Toplantıya ayrıca Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Fevzi Yüksel’de katılım gösterdi.

Toplantıya katılımından dolayı Yüksel’e teşekkür eden Bilen; “CHP Belen’in, Belen’de yol kat etmesinde Başkanımız Fevzi Yüksel’in emekleri ayrı bir önem kazanmıştır. Kendilerine yaptıkları bu cesurca dik duruştan dolayı teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here