Çapar; “Hiç Durmadan Üretmeye Devam Ediyoruz!”

0
479

isdemir iftar1İsdemir’den Basın Mensuplarına İftar Yemeği

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte İSDEMİR, her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar yemeklerinin ilkini bölgede görev yapan basın kuruluşlarına verdi.

İSDEMİR Palmiye Restoranda gerçekleşen iftar yemeğine, İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar, İSDEMİR İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Burtay Koraltan, İSDEMİR Satın alma Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Okutan, İSDEMİR Teknik Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Erkan Eser, İSDEMİR Mali İşler Genel Müdür yardımcısı Emre Gülden ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

isdemir iftar2

İftar yemeğinde bir konuşma yapan İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar; “İSDEMİR olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl yaşanan grev sonrasında tüm faaliyetlerimiz rutine dönmüş durumda. Hiç durmadan üretmeye, ürettikçe kazanmaya ve paydaşlarımıza olan sorumluluğumuzu yerine getirmek için 24 saat esaslı çalışmaya devam etmekteyiz” dedi.

Oldukça kalabalık bir basın mensubunun bulunduğu İskenderun ve bölgesinden iftar yemeğine katılan basın mensupları ise “İSDEMİR, her yıl gerçekleştirdiği rutin toplantı, bilgilendirme ve iftar yemekleri gibi organizasyonlarla gerek sosyal sorumluluğunu, gerekse bilgi paylaşımını en iyi derecede yapmaktadır” diyerek, İSDEMİR Yöneticilerine teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here