Antakya Belediyesinden 2000 Kişi Kapasiteli “Erken TEOG Kursu”

0
83

ismail kimyeci1Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci 7. Sınıf öğrencilerinin beklediği müjdeyi duyurdu. Başkan Kimyeci Antakya Belediyesi Eğitim ve Okuma Salonunda 7. Sınıfta okuyan 2000 öğrenciye ücretsiz “Erken TEOG Kursu” verileceğini belirtti.

Uzun zamandır beklenen 7. sınıflara ücretsiz TEOG kursu müjdesini veren Başkan Kimyeci; “Antakya Belediyesi olarak eğitim ve öğretime verdiğimiz destek doğrultusunda bugüne dek 3000’e yakın öğrenciye verdiğimiz TEOG kurslarımız kapsamında bir ilki gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin derslerinde başarılı olmalarına yardımcı olmanın yanı sıra, 8. Sınıfta katılacakları TEOG sınavına hazırlanmaları için Erken TEOG Kursu’nu hayata geçiriyoruz. 2000 öğrenci kapasiteli 7. Sınıflara TEOG kursumuz kapsamında öğrencilerimiz tüm kurslarımızda olduğu gibi ücretsiz servis marifeti ile evlerinden alınarak kurs bitiminde yine servislerimiz ile yardımcı personellerimiz eşliğinde ailelerine teslim edilecekler.

Hiçbir ücret alınmadan verilen eğitim süresince öğrencilerimize yardımcı olacak olan ders kitapları da yine ücretsiz olarak sağlanacaktır. Ayrıca bilinmesini istediğimiz bir diğer önemli husus da şudur ki; 7. Sınıf olarak erken TEOG kursumuza katılan öğrenciler, 8. Sınıfa geldiklerinde kursumuzdan tekrar yararlanabilecekler. Antakya Belediyesi olarak eğitim ve öğretime her koldan desteklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Antakya Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada kurs kayıtlarının başladığını, başvurmak ve bilgi almak isteyenlerin Antakya Belediyesi Eğitim ve Okuma Salonu’na 0.326 212 17 86 numaralı telefonlardan ulaşabileceğini bildirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here