İl Mili Eğitim Müdüründen İGC’ye Ziyaret

0
84

igc ziyaret39Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Karahan, Milli Eğitim olarak sıkı bir tempo içerisinde çalıştıklarını belirtti. Karahan; “Sayın Hatay Valimiz Ercan Topaca, Milli Eğitime büyük önem vermektedir. Bakanlığımızın, Sayın Valimizin talimatları doğrultusunda yoğun bir çalışma sürdürüyoruz” dedi.

İGC Başkanı Cıncık da konuşmasında Ülkemiz ve Milletimizin geleceğinin sağlam bir eğitimle aydınlık olacağını belirterek; “Gazeteciler olarak sizin çok iyi çalışmalar yaptığınızı görüyoruz. İskenderun’da toplam 88 derslikli bir kaç okulun birden inşaatının sürdüğünü, Sağlık Meslek Lisesi’nin kısa zamanda yeni binasına taşınacağı, Suriyeli binlerce öğrenci için Hatay genelinde 85-90 civarında geçici eğitim merkezi kurulduğu daha önce edindiğimiz bilgiler arasında. Tüm Milli Eğitim Camiasını Sayın Valimiz ve sizin nezdinizde kutluyoruz. Tüm bu çalışmalar sırasında sizlerin yanında olduğumuzu da bilmenizi isterim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here