Melekler, KBSL’de Liderlik Koltuğuna Oturdu

0
90

spor-bayan basketbol7Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL)’nin altıncı haftasında iki güçlü ekip karşı karşıya geldi, temsilcimiz Hatay Büyükşehir Belediyesi, Ordu Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda oynanan karşılaşmada, Orduspor Sportif F.A.Ş takımını 80-84’lük skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Ligin ilk haftasından bu yana kıyasıya mücadele eden ve Ordu deplasmanından da galibiyetle ayrılan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde Anna Vajda 20 sayı-12 ribaund ve Courtney Paris 17 sayı-11 ribauntluk performanslarıyla double-double yaptı. Orduspor’da ise Jelena Milovanovic’in 34 sayılık oyunu galibiyet için yeterli olmadı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi kazandığı bu galibiyetle Kadınlar Basketbol Süper Liginde liderliğe yükseldi.

Havaalanında Büyük Sürpriz

KBSL’de liderliğe yükselen Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Hatay’a dönüşünde büyük bir sürprizle karşılaştı. Lider Melekler, Hatay Havaalanında taraftarlarının sevgi gösterileriyle karşılandı.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçı Hatay’dan takip eden taraftarlar, galibiyet ve liderlik sevinciyle Mavi-Beyazlıları havaalanında çiçekler ve “Şampiyon Hatay” tezahüratlarıyla karşıladılar. Taraftarların sürpriz karşılaması karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı sporcuları, liderlik sevincini taraftarlarıyla birlikte yaşadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here