Culha’dan İskenderun Adliyesi’ne Ziyaret

0
436

culha-adliye ziyaret1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın’ın ardından 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Servet Korkmaz ve 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Asil Aydın’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yavuz, belediye meclis üyesi avukat Semir Korkmaz ve belediye avukatı Aslı Çalış Neslioğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Nazım Culha, Arsuz’un 80 bini aşan nüfusu ve Türkiye’nin en büyük coğrafyaya ait ikinci ilçesi olmasına rağmen, güvenlik ve asayiş yönünden diğer şehirlere göre oldukça sakin ve huzurlu bir yapıya sahip olduğunu ifade etti.

culha-adliye ziyaret2

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın da İskenderun’a Afyon’dan geldiğini anımsatarak, İskenderun’un 55 ilden daha hacimli bir ilçe olduğuna dikkat çekti.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve ekibine teşekkür eden Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İskenderun’un yanı sıra Arsuz, Dörtyol ve Erzin ilçelerine de hizmet verdiklerini belirterek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here