30 Ağustos Zafer’inin 100. Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı

0
13

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve değerli silah arkadaşlarının büyük özverisi ile kazandığı ulusal zaferimiz ve en büyük Milli bayramlarımızdan olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100.yıl dönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi İskenderun’da da coşku ve gurur ile kutlandı.

Büyük Zaferin 100. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıt Alanında tören gerçekleştirildi. Buradaki törende, Atatürk Anıtına; Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı tarafından çelenkler sunuldu. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve hemen akabinde İstiklal Marşı ile Şanlı Bayrağımız göndere çekildi.

Çelenk sunma törenine İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Garnizon Komutanı 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Emin Ünalan, bölge milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri askeri ve sivil erkan ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Daha sonra İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve protokol üyeleri Kaymakamlık Binasında tebrikleri kabul etti.

İskenderun Kaymakamlığı Binasında gerçekleştirilen tebrikat töreninde; İlçemizin protokol üyeleri, adli ve askeri erkan, siyasi parti ilçe teşkilatları başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, iş insanları ve basın mensuplarımızın katılımıyla birlik, beraberlik ve kardeşlik bağımız bir kez daha pekiştirildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here