23 Nisan Yarın Coşkuyla Kutlanacak

0
23

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yarın tüm yurt genelinde olduğu gibi kentimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Kutlamalar sabah çelenk sunma töreni ile başlayacak. Saat 09.30’da Deniz Müzesi karşısındaki Anıt Alanında İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu gerçekleştirilecek. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımız ile Bayrağımız göndere çekilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. yıl kutlama programı saat: 10.30’da İskenderun Belediye Kültür Sarasında icra edilecek.

Bunun yanı sıra, Anaokulları, İlkokullar ve Ortaokullar kendi bünyelerinde, velilerinde katılımlarıyla çocuk oyunları, şenlik programları düzenleyecek. Yapılan programın içeriği Okul Kutlama Komisyonu tarafından kontrol edilerek organize edilecek. Okul İdareleri ve Kutlama Komisyonu programın gerçekleştirilmesinden sorumlu olacak.

Kültürel Etkinlikler kapsamında ise, yarın İskenderun Deniz Müzesi saat: 09:00 – 17:00 arasında halkımızın ziyaretine açılacak. İskenderun İlçe Halk Kütüphanesinde hafta dolayısıyla 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında kitap sergisi düzenlenecek.

Egemenlik haftası dolayısıyla ayrıca Yıldız Erkekler Basketbol, Yıldız Kız-Erkek Voleybol, masa tenisi, wushu, atletizm ve okçuluk turnuvaları da gerçekleştirildi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here