2013 Yılında Dörtyol’da Yapılacak Yatırımlar Masaya Yatırıldı

0
208

Ak Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi…

Ak Parti Dörtyol İlçe Teşkilatı İstişare Toplantısı, Dörtyol BOTAŞ İşletmeleri Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ile Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısına; Ak Parti Payas Teşkilat Başkanı Hasan Altınsoy, Kuzuculu Teşkilat Başkanı Üstün Soylu, Yeniyurt Teşkilat Başkanı Ahmet İlter, Yeşilköy Teşkilat Başkanı Necati Sayar, Altınçağ Teşkilat Başkanı Niyazi Girgeç ve Karakese Teşkilat Başkanı Ahmet Aslan katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan, teşkilat çalışmalarındaki birlikteliğin, özverili çalışmaların, yaşanabilir bir Dörtyol için önem taşıdığına dikkatleri çekerek, düzenli aralıklarla tekrarlanan bu toplantılarda vatandaşa en iyi hizmeti sunmanın yol haritasını belirlediklerini söyledi.

Milletin partisi, birlik ve dayanışmanın gerçek adresi olarak hayal pazarlamadıklarını, aksine hizmet ürettiklerini ifade eden Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da, insan odaklı siyaset anlayışı ile Türk Milleti’ni daha müreffeh bir ülkede yaşatma gayreti içerisinde olduklarını vurguladı. Dörtyol için 2012 yılının muhasebesinin yapıldığı istişare toplantısında, 2013 yılında yapılacak yatırımlar konusu da masaya yatırıldı.

Milletvekili Türkoğlu, Dörtyol’un hayal ettiği hizmetlerin bir bir gerçekleştirildiğini ve gerçekleştirilmeye devam edeceğini vurguladı.

Dörtyol’da sel baskını ve taşkınların yarattığı can ve mal kaybını önlemek ve aynı zamanda dere yatağı ve çevresinde bulvar yollar, parklar, mesire alanları ve rekreasyon alanları oluşturmak gayesiyle derelerin ıslah çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Türkoğlu, Dörtyol Devlet Hastanesi’nin hemen yan tarafında 20 polikliniğin de kısa bir süre içerisinde hizmete gireceğini belirtti. Türkoğlu, devlet hastanesinin yukarısında da askeriyeden tahsis edilen 30 dönümlük arazi üzerine Yeni bir Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin temellerinin 2013 yılında atılacağını da söyledi.

Dörtyol’da yapılacak yatırımları da sıralayan Türkoğlu, bölgede gelişen yatırım hacmine ve hızlı nüfus artışına paralel olarak ulaşımın elverişli hale getirileceğini söyledi.

Hızla artan ve çeşitlenen kentsel ihtiyaçları karşılamak ve toplumun sorunlarının tespiti ve çözümü için güçlü bir yerel yönetim anlayışını hâkim kılmanın esas olduğunu belirten Türkoğlu, “Yerel siyaset ve yerel yönetimler demokrasinin temelidir. Bu anlamda tüm sandıklarımızda her zamanki özverimiz ve gayretimiz ile 2014 yerel seçimlerinden de alnımızın akıyla çıkmayı başaracağımıza güvenim tamdırdedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here