2. ve 3. Ligde Maçlar Bugün Oynanacak

0
91

spor haberleri8Spor Toto 2. ve 3.Lig maçları bu hafta Cumartesi günü (bugün) oynanacak. 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimizin maç programı ve maçları yönetecek hakemler belli oldu.

Bugün kendi sahasında konuk edeceği Dardanelspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Körfez İskenderunspor, şeytanın bacağını kırarak yükselişe geçmek istiyor. Körfez ekibi ligde oynadığı 8 maçın ardından sondan ikinci sırada yer alarak adeta ateş hattında yer alıyor. Ligde oynadığı 8 maçta sadece bir galibiyet alabilen Turuncu-Mavililer, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 9 gol atan Körfez İskenderunspor kendi kalesinde 17 gol görerek -8 averaja sahip. Körfez İskenderunspor oynadığı 8 maç sonunda topladığı 6 puan ile ligde 18. sırada yer alıyor.

Körfez Önündeki 4 Karşılaşmadan 3’ünü Sahasında Oynayacak

Öte yandan, temsilcimiz Körfez İskenderun Spor önümüzdeki 4 karşılaşmadan 3 tanesini kendi sahasında oynayacak. Turuncu-Mavililerin önümüzdeki 4 karşılaşmanın programı şöyle olacak: 24 Ekim Cumartesi: Körfez İskenderunspor-Çanakkale Dardanelspor, 30 Ekim Cuma: Sandıklıspor-Körfez İskenderunspor, 4 Kasım Çarşamba: Körfez İskenderunspor-Manavgatspor, 8 Kasım Pazar: Körfez İskenderunspor-Çatalcaspor.

Hatayspor’un Konuğu Sarıyer

Spor Toto TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor da kendi saha ve seyircisi önünde Sarıyer’i konuk edecek. Geçen hafta uzatma dakikalarında yediği golle Menemen Belediyespor’a 1-0 yenilen Bordo-Beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Sarıyer’i yenmek için mücadele edecek. Hafta başından beri kendi tesislerinde çalışan Bordo-Beyazlı futbolcular, çalışmalarını tamamladı. Teknik Direktör Gürses Kılıç, geçen hafta alınan yenilgiye üzüldüklerini ifade ederek Sarıyer maçında bunu telafi edeceklerini söyledi.

Üçüncü ligdeki diğer temsilcilerimizden Payasspor ise sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u konuk edecek. Kırıkhanspor, Birlik Nakliyat Düzyurtspor’a, Erzin Belediyespor ise Maltepespor’a konuk olacak. Haftanın programı şöyle olacak:

Körfez İskenderunspor-Dardanelspor A.Ş.

24 Ekim 2015 Cumartesi Saat: 13.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

İsa Yücel Çırakoğlu, Emre Bolel, Emre Akova

Payasspor-Bodrum Belediyesi Bodrumspor

24 Ekim 2015 Cumartesi Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Bilal Çavuş, Levent Çakır, Mustafa Kınık

Birlik Nakliyat Düzyurtspor-Kırıkhanspor

24 Ekim 2015 Cumartesi Saat: 13.00

Ahmet Suat Özyazıcı Stadı

Emre Kosif, Barış Turhan, Serkan Ayan

Maltepespor-Erzin Belediyespor

24 Ekim 2015 Cumartesi Saat: 13.30

Maltepe Hasan Polat

Doğu Yılmaz, Ünal Doğru, Gencehan Şahnar

Hatayspor-Sarıyer

24 Ekim 2015 Cumartesi Saat: 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Ali Şansalan, Barış Baydemir, Ünal Ürkmez

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here