2. Ligde Zaman Kaybetmeyin!

0
58

körfez iskenderunspor2Mavi-Turunculu Ekip Körfez İskenderunspor’dan Protokol Ziyaretleri…

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, birlik ve beraberliğin sağlanması halinde başarının mutlaka geleceğini belirtirken, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise “Hedefiniz büyük olsun! Bu kulübün, önce PTT 1. Lige daha sonra da Süper Lige çıkması gerekir” diyerek hedefi belirledi…

Körfez İskenderunspor Kulüp Yönetimi, teknik heyet ve futbolcular, sezon öncesi protokol ziyareti gerçekleştirerek destek istediler. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Kaymakam Hasan Özyiğit; “Tüm İskenderun arkanızda bunu bilin!” diyerek takıma moral verirken, Belediye Başkanı Seyfi Dingil de Körfez İskenderunsporlu heyete destek sözü vererek; “Ben elimden geleni yaparım!” dedi.

Sezonun ilk maçına çıkmadan İskenderun Kaymanı Hasan Özyiğit ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e nezaket ziyareti gerçekleştiren Körfez İskenderunspor heyeti, zorlu sezon öncesi tam destek istediler.

İlk ziyaretlerini gerçekleştirdikleri Belediye Başkanı Dingil’e geçen sezonun son haftalarında takıma vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Sayenizde bu takım geçen sezon ligde kaldı. Hiç şüphesiz ki bunda sizin payınız büyüktür. Bundan dolayı teşekkür ediyoruz. Bu sezon için iyi bir takım kurmaya çalıştık ve bunu da başardığımıza inanıyorum. Bu kadro ile sizin de yanımızda olmanız başarıyı getirecektir” diye konuştu.

körfez iskenderunspor3

Başarıya Endeksli Olun!

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Seyfi Dingil ise; “Hedefiniz büyük olsun! Durmaya zaman yok. Bu kulübün, önce PTT 1. Lige daha sonra da Süper Lige çıkması gerekir. Tabi önce buna inanacaksınız. Ben bu takımın başarısı için elimden geleni yaparım. Ortaya sıralara oynayan bir takım değil, başarıya endeksli bir takım olun! Yönetim olarak da bu işin altından kalkacağınıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Sporculara da seslenen Başkan Dingil; “2. ligde zaman kaybetmeye gerek yok. Bu kentin daha üst liglerde olması gerekir. Bu da sizin sahada ortaya koyacağınız performans ile olur” diyerek Turuncu-Mavili futbolculara hedef gösterdi.

körfez iskenderunspor4

İskenderun’un Üst Liglerde Mücadelesine Hakkı Var!

Körfez İskenderunsporlu heyet, daha sonra İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti. Geçen sezonun son haftalarındaki oluşan birlik ve beraberliğin bu sezon öncesi de sağlanması halinde başarının mutlaka geleceğine inandığını kaydeden Kaymakam Özyiğit; “İskenderun bunu her anlamda hak ediyor. İnşallah bu sezon o birlikteliği sağlarız. İskenderun’un en üst liglerde mücadele etmeye hakkı var. Çünkü birçok ilden daha fazla potansiyele sahiptir” dedi. Özyiğit, takıma destek olmak adına imkânlar doğrultusunda karşılaşmaları statta izleyeceğini de söyledi.

Kaymakam Özyiğit de futbolculara bazı uyarılarda bulunarak; “Tüm İskenderun arkanızda bunu bilin! Yeter ki sizler sahada azim ve kararlılığınızı ortaya koyun! Sahada tek yürek olun. Ligin başından bu şekilde mücadele edin ki sezon sonunda şampiyonluğa oynayın. İskenderun’u temsil ettiğiniz sürece tüm İskenderunlu vatandaşların sevgisini kazanırsın ve bu halk seni bağrına basar” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Kaymakam Hasan Özyiğit’e Turuncu-Mavili takım forması da hediye etti.

körfez iskenderunspor5

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here