2. Lig’de Gruplar Belli Oldu!

0
100

ikinci lig gruplar1Yapılan kura çekimi sonunda, Körfez İskenderunspor Beyaz Gruba düşerken, Hatayspor ise Kırmızı grupta mücadele edecek.

Temsilcilerimiz Körfez İskenderunspor ile Hatayspor’un da yer aldığı Spor Toto 2. Liginin 2014-2015 sezonunun grupları belli oldu. Körfez İskenderunspor Beyaz Grupta yer alırken, Hatayspor’da Kırmızı grupta mücadele edecek.

Kura çekimine, TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı, Profesyonel Kurul Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, TFF Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı. Kura çekimi öncesi kulüplere başarılar dileyen Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF yönetimi olarak her zaman kulüplerin yanında olduklarını ve bu yakın temasın yeni sezonda da süreceğini vurguladı. Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise yeni sezonda uygulanacak genç futbolcu teşvik sistemi ve gelir dağılımında yapılacak iyileştirmeleri kulüp temsilcileriyle paylaştı.

ikinci lig gruplar2

Kura çekiminde Beyaz gruba düşen Körfez İskenderunspor’un eski adı ile girdi. Bu kulüp yönetiminin TFF Tahkime Kurulana başvurusunun görüşülmesinin ardından yeni adını alacak. Temsilcimiz Körfez İskenderunspor, zorlu Beyaz Grupta ağırlıklı olarak İstanbul ve İzmir Bölge takımları ile karşılaşacak. Spor kamuoyu tarafından Kırmızı Grupta yer alan Hatayspor’un daha şanslı bir gruba düşüğü yorumlanıyor.

Kura çekimi sonunda Spor Toto 2. Lig grupları şöyle oluştu:

BEYAZ GRUP KIRMIZI GRUP
1461 TRABZON ALTAY
AYDINSPOR 1923 BANDIRMASPOR
BAYRAMPAŞA BUGSAŞSPOR
FATİH KARAGÜMRÜKSPOR A.Ş. DİYARBAKIR B.Ş.BLD.SPOR
FETHİYESPOR DÜZYURTSPOR
HACETTEPE SPOR GÖZTEPE A.Ş.
İSKENDERUN DEMİR ÇELİKSPOR GÜMÜŞHANESPOR
KARTALSPOR HATAYSPOR
KEÇİÖRENGÜCÜ İNEGÖLSPOR
KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.
MENEMEN BELEDİYESPOR KIRKLARELİSPOR
OFSPOR KIZILCAHAMAMSPOR A.Ş.
PENDİKSPOR KOCAELİ BİRLİK SPOR
TARSUS İDMANYURDU MKE ANKARAGÜCÜ
TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR NAZİLLİ BELEDİYESPOR
TOKATSPOR PAZARSPOR
TURGUTLUSPOR SARIYER
ÜMRANİYESPOR TEPECİKSPOR A.Ş.
YENİ MALATYASPOR  

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here