10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlanıyor!

0
58

10 Ocak “Çalışan Gazeteciler Günü” bugün çeşitli etkinlilerle kutlanacak. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nce gerçekleştirilecek kutlamalar çerçevesinde Atatürk Anıtına çelenk sunulacak ve İGC binasında kutlamalar kabul edilecek.

10 Ocak 2013 Perşembe günü (bugün) saat 10.00’da Atatürk’ün manevi huzuruna çelenk sunacaklarını ifade eden İGC Yönetim Kurulu, 11.00-14.00 saatleri arasında da basın mensuplarını kutlamaya gelecekler için İGC Basın Merkezinde tebrikleri kabul edeceklerini duyurdu.

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, günün anlam ve önemi hakkında açıklama yapan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmuz Aslan; “İskenderun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri olarak kentimizde  yaşayan insanlara  ve milletimize ilkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı ile halkın haber alma hakkına katkı sunmaya devam etmekte kararlıyız. Unutulmasın ki, en demokratik ülkeler, gazetecilerin kendilerini en rahat hissettikleri ülkelerdir. Bizlerde bu kararlılıkla çalışan arkadaşlarımızla beraber bugünü hep birlikte kutlayacağız” dedi. Aslan, herkesi İGC binasına da davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here