Zorlu Maçlar Bizleri Bekliyor

0
121

spor haberleri5Spor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimiz maç programı ve maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. İlimizin profesyonel liglerdeki tüm temsilcileri maçlarını 27 Mart Pazar günü oynayacaklar. Pazar günü sporseverler, Çatalcaspor-Körfez İskenderunspor, Sakaryaspor A.Ş.-Payasspor, Erzin Belediyespor-Tire 1922 Spor, Kırıkhanspor-Silivrispor ve Hatayspor-Kırklarelispor maçlarını izleyecekler.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor deplasmanda Çatalcaspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta sonu grup sonuncusu Sandıklıspor ile sahasında berabere kalarak rakibine puan kaptıran Turuncu-Mavili ekip, 13. sıradakai Çatalcaspor karşısına puan veya puanlar almak hedefi ile çıkacak.

Payasspor, Sakarya Deplasmanında

payasspor (35)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor ise hafta sonunda Sakarya Atatürk stadında oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Sakaryaspor karşılaşması öncesinde Kaleci İzzet Yağız ile Osman Bodur’un hafif sakatlıkları devam ederken, Hüseyin Teker ise sarı kart cezalısı olmasından dolayı bu maçta takımdaki yerini alamayacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Hatayspor da Pazar günü karşılaşacağı Kırklarelispor maçı hazırlıklarını tamamladı. Hafta içinde karşılaştığı lider Ümraniyespor’a 90+5. dakikada yediği golle 1-0 mağlup olan Bordo-Beyazlılar işi sıkı tutarak rakibini puansız göndermenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Bayram Toysal idaresinde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Bordo-Beyazlı futbolcular, seyirci desteğine ihtiyaçları olduklarını belirterek taraftarlardan destek istedi. Haftanın programı şöyle: è è

Çatalcaspor-Körfez İskenderunspor

27 Mart 2016 Pazar Saat: 13.30

Ziya Altınoğlu Stadı

Volkan Şeker, Tolga Bakal, Alper Gürsoy

Sakaryaspor A.Ş.-Payasspor

27 Mart 2016 Pazar Saat: 13.30

Sakarya Atatürk Stadı

Ozan Soykan, Özgün Karakoçlu, Koray Can Karadedeli

Erzin Belediyespor-Tire 1922 Spor

27 Mart 2016 Pazar Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

Erdoğan Özkaya, Süleyman Yavaşoğlu, Şenol Bektaş

Kırıkhanspor-Silivrispor

27 Mart 2016 Pazar Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Yakup Bakır, Emrah Altınsoy, Ali Murat Kaya

Hatayspor-Kırklarelispor

27 Mart 2016 Pazar Saat: 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Erkan Özdamar, Aydın Karsavuran, Hilmi Göktürk İmamoğlu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here