Zorlu Haftalarda 3 Puan Hesapları!

0
125

Spor Toto 2. ve 3. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımızın, bu hafta sonu oynayacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Programa göre, 2. lig temsilcimiz Hatayspor, bu haftayı İnegölspor deplasmanında geçirecek. 3. lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor da deplasmanda Yeni Altındağ Belediyespor’a konuk olacak. Kırıkhanspor, sahasında Gölcükspor’u, Payasspor da Baysal İnşaat Düzyurtspor’u konuk edecek.

Spor Toto 2. Lig Kırımızı Gruptaki ilimiz temsilcisi Hatayspor, şampiyonluk yolunda yine kritik bir maça çıkacak. İnegölspor ile deplasmanda puan mücadelesi verecek olan Bordo-Beyazlı ekibin tek hedefi kente galibiyetle 3 puan alarak dönmek.

Taraftarı İnegölspor Maçı Heyecanı Sardı…

Öte yandan, Pazar günü deplasmanda oynanacak olan İnegölspor-Hatayspor maçına Bordo-Beyazlı taraftarlar oldukça yoğun ilgi gösteriyor. Hatayspor’a gönül vermiş taraftarlar, önceki günden başlayarak dün ve bugün de kafileler halinde İnegöl’e gittiler.

Spor Toto 3. Lig 3.Grup temsilcimiz Payasspor ise Baysal İnşaat Düzyurtspor ile bugün kozlarını paylaşacak. Mavi-Beyazlı takım bugün Payas İlçe Stadında oynayacağı Baysal İnşaat Düzyurtspor maçı hazırlıklarını tamamlamayarak kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Cizrespor ile 2-2 berabere kalarak puanını 37’ye çıkardı ve klasmanda yükselmeye devam etti. Çıkışını sürdüren ve Baysal İnşaat Düzyurtspor maçına da galibiyet parolası ile çıkacak olan Mavi-Beyazlı ekip, yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı!

İlimizin 3. lig temsilcilerinden Turuncu-Beyazlı Erzin Belediyespor, deplasmanda Yeni Altındağ Belediyespor’a konuk olurken, bir diğer temsilcimiz Kırıkhanspor da sahasında Gölcükspor’u ağırlayacak. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

İnegölspor-Hatayspor

15 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.00

İnegöl İlçe Stadı

Mustafa İlker Coşkun, Abdullah Uğur Sarı, Anıl Usta

Yeni Altındağ Belediyespor-Erzin Belediyespor

14 Nisan 2018 C.tesi Saat: 15.00

Aktepe Stadı

Tayfun Sarı, Bekir Yücel, Ahmet Gökhan Bal

Kırıkhanspor-Gölcükspor

15 Nisan 2018 Pazar Saat: 15.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Lütfullah Aslan, Suat Fidan, Adnan Akbulut

Payasspor-Baysal İnşaat Düzyurtspor

14 Nisan 2018 C.tesi Saat: 15.00

Payas İlçe Stadı

Mehmet Şükrü Közcü, Harun Reşit Güngör, Çağlar Demirkıran

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here