Zara, İskenderunluları Büyüledi

0
453

Geçtiğimiz yıl içerisinde konser anlaşması yapılan ancak yaşanan bir takım olumsuzluklar nedeniyle gerçekleştirilemeyen Zara konseri geçtiğimiz hafta sonu yapıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen konserde sahne alan Zara, güzelliği ve sesiyle İskenderunluları büyüledi.

İskenderun Atatürk Anıt Alanında gerçekleştirilen konserde sahne alan Zara seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla izleyenlerden büyük alkış aldı. İskenderunlular şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek konserin tadını doyasıya çıkardı.

Beşiktaş’ın Pazar günü Gaziantep’le oynadığı maçta 4-0 galip gelerek şampiyonluğunu ilan etmesiyle sokaklara dökülen Beşiktaşlılar da konser alanına gelerek tezahürat yaptılar. Şampiyonluk coşkusunu Zara’nın güzel sessiyle taçlandıran Beşiktaşlılar, büyük bir coşku yaşadılar. Konser alanında birçok Beşiktaşlının olduğunu fark eden güzel şarkıcı, Beşiktaş’ın 15’inci şampiyonluğunu taraftarlar ile birlikte kutladı. Güzel sesi ve seslendirdiği şarkılarla İskenderun halkını kendisine hayran bırakan Zara, Hatay’ı çok sevdiğini sık sık dile getirdi.

İskenderun halkının yoğun ilgi gösterdiği konser sırasında sahneye çıkan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Zara’ya tüm Hatay halkı adına teşekkür ederek çiçek takdim etti. Ayrıca tüm Hatay halkının mübarek Ramazan ayını da kutlayan Dudu, şampiyon olan Beşiktaş takımını da tebrik etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here