CHP İlçe Başkanı Mansuroğlu; “Partiyi Büyüteceğiz”

0
88

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu; “Partiyi Büyüteceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, gerçekleştirdikleri kongre sonrası yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. İlçe binasında düzenlenen basın toplantısına partililerin katılımı yoğun oldu.

Geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen kongrede güven tazeleyen Mansuroğlu, önceki gün de yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mazbatasını aldı.

İki adayın yarıştığı kongreden galip çıkarak yeniden İlçe Başkanlığına seçilen Mansuroğlu, kendisine destek veren partililere ve kongrenin bayram havasında geçmesine katkıda bulunan rakip arkadaşına teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Mansuroğlu; “Kongrenin dostluk, kardeşlik, bayram havası içinde geçmesini sağladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Geçmiş yönetime bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum, sağolsunlar, Varolsunlar. Partimizin birliği, beraberliği için çok tatlı bir yarış içerisine girdik sevdiğim bir arkadaşımla beraber. Bize bu demokrasi havasını soluttukları, yaşattıkları için, böyle bir şöleni yaşattıkları için rakip arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Hepsi başımızın tacı, hepsi bizim kardeşimiz, ayrımız yok, gayrımız yok” şeklinde konuştu.

Ülke gündemine yönelik açıklamalarda da bulunan Mansuroğlu; “Türkiye yanıyor. Esnafı yanıyor, işçisi yanıyor, emeklisi yanıyor, ihracatçısı yanıyor, işadamı yanıyor ama özellikle yük özellikle Asgari ücretlinin sırtına binmiş gidiyor. Kendileri bile zaman zaman gidişatın kötü olduğunu itiraf ediyorlar. Sırtında yıllarca taşıdıkları Fetö Efendiyi bahane ederek bizim şu andaki belediye başkanlarımıza çamur atmaya çalışıyorlar, çamur at izi kalsın politikası yürütüyorlar. Eğer Fetö’cü arıyorsanız ey iktidar aynaya bakın! Burada Mustafa Kemal Atatürk’ün yüzü var başka yüz göremezsiniz. Burada Mustafa Kemal’in devrimcileri var, solcuları var, sosyalistleri var. %50.1’i yakalamamız lazım. Bunun için de biz yeni yönetim olarak arkadaşlarımla beraber önümüze bir hedef koyduk. Sendikal örgütler, stk’lar, demokratik kitle örgütleri bu partinin kılcal damarlarıdır.

Biz bu kılcal damarları tekrar işler hale getirmek için bir an önce işe başlayacağız. Emeğin yanında yer alırken onların örgütlenmesine yardımcı olurken, sokak örgütlenmesini, mahalle örgütlenmesini, sokak sokak mahalle mahalle ilmek ilmek dokuyacağız.

Bu iki yıllık süreç ağır bir süreç olacak. Bunu hepiniz hissedeceksiniz. Bu partiyi en az bir kat büyüteceğiz. Bunu yapmazsak başarı yakalayamayız. Hepimize görev düşüyor. Bu konuda hepinizin elinizden geleni yapacağına inanıyorum. Yanlışımızı gördüğünüz zaman lütfen söyleyin, bizi eleştirilmekten çekinmeyin. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü ve tabanın, mücadele eden her arkadaşım sonuna kadar birbirine sımsıkı sarılacak, hiç kimseye fırsat vermeyeceğiz, el ele kol kola ve sadece söylemde değil eylem dede bunu göstereceğiz” şeklinde konuştu ve yeni yönetimini tek tek tanıttı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here