Yüksel; “Zafer Er veya Geç Alın Teri Dökenlerin Olacaktır”

0
71

chp belen1CHP Belen İlçe Başkanlığından Çelik İşçisine Destek!

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, 15 Temmuz’dan bu yana grevde olan İsdemir işçisinin yanında olduklarını, grevlerini desteklediklerini söyledi.

İşçinin sadece ve sadece hakkını istediğini kaydeden Yüksel; “İsdemir ve MMK’da devam eden grevde emekçinin haklı direnişini gönülden destekliyoruz. İşçimiz hakkı olan alın terinin karşılığını istiyor. İşçimiz hakkı olan huzuru ve iş güvenliğini istiyor. Ateşin, hava kirliliğinin karşısında zor şartlarda üretim yapanlar bir bakıma ateşle emeğin dansını yapmaktadırlar. İşçimizin yani fabrikanın gerçek sahiplerinin hakkını vermiyorlar. Onların sesini duymayanlar hem bu dünyada hem de yaratanın katında bu vebalden kurtulamayacaklardır. Bir bayram arifesinde emekçilere bayramı zehir etmeye kimsenin hakkı yoktur.

Biran önce haklı taleplerine cevap vermek ve isteklerini yerine getirmek boyunlarının borcudur. İşçinin haklı taleplerine öncülük eden ve bunu gür bir sesle haykıran çelik iş sendikasının haklı direnişlerini selamlıyor ve yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu duygularla ateşle dans edenlerin haklı direnişlerinin başarıya ulaşacağına inanıyoruz. Zafer er veya geç alın teri dökenlerin olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here