Yüksel; “CHP’nin Alın Teri Döken Üyesine Güvenmek Zorundayız”

0
125

CHP Belen’de Milletvekillerinin Katılımıyla Denetim ve Genişletilmiş İlçe Toplantısı Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclis Üyesi Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, İstanbul Milletvekili Zeynel Emre, Hatay Milletvekili Birol Ertem, İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Belen İlçe Örgütünü ziyaret ederek, Denetim ve Genişletilmiş İlçe Toplantısını gerçekleştirdiler.

Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ilçe örgütlerinin sürekli büyüyen bir aile olduğunu ifade ederek; “Bunu başarmak için halka dokunuyoruz, halkla bütünleşiyoruz, halkla birebir oluyoruz. Bu işe sevgimizi, inancımızı ve heyecanımızı katıyoruz. Bunu yaptığımız zaman burada ve diğer her yerde başarıyı yakalamamız içten bile değil. Bunun en güzel örneği de Cumhuriyet Halk Partisi Belen Ailesidir. Birilerine benzemek için birileri gibi yaparak başarıya ulaşmamız mümkün değil. Biz, biz olacağız. Biz yönümüzü, yüreğimizi emeğe, alın terine, Hakk’a, Adalete döneceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yapması gereken bence bu! Cumhuriyet Halk Partisi kendi örgütüne, kendi üyesine güvenerek yol almalı. Hatay’da bu yol denenmeli. Binlerce üyemiz var. Hiç bir bahaneye sığınmadan, hiç geri adım atmadan, üyeyi şu yapmış üyeyi bu yapmış demeden, üyeye gidip ikna edeceğiz, siyaset ikna sanatıdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin alın teri döken ve cefakâr üyesine gideceğiz. En iyi kamuoyu yoklaması üyeye gidilen kamuoyudur. Alın teri dökerek miting alanına yetişmek isteyenler, Cumhuriyet Halk Partisine emek verenler, alın teri dökenlerdir. Ben onlarla gurur duyuyorum. Ön seçime güvenmeliyiz, üyeye gitmeliyiz. Hiçbir aracı kullanmadan, araya hiçbir gücü sokmadan, Cumhuriyet Halk Partisi’nin alın teri döken üyesine güvenmek zorundayız” diye konuştu.

Seçimler ne zaman yapılırsa yapılsın seçime hazır olduklarını da vurgulayan Yüksel; “Cumhuriyet Halk Partisi Belen Ailesi yapılacak seçime hazır, örgütüyle, üyesiyle, kadın ve gençlik kolları ile seçim ne zaman yapılırsa yapılsın bu işe yüreğimizi koymuşuz. Yüreklice, Cumhuriyete, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerlerine, vatanımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Ne yapacağız, Hatay’dan Türkiye’nin her noktasından, korkmadan, yüreklice, bilgisini, becerisini, beynini halkla paylaşan dava adamlarını bulup çıkaracağız, onları belediye başkan adayı yapacağız, meclis üyesi adayı yapacağız, milletvekili adayı yapacağız, çözüm bu” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ziyaret karşılıklı sohbet ortamında devam etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here