Yüksel; “Çaremiz İktidarı Ele Geçirmek!”

0
223

chp belen ziyaret1CHP Belen İlçe Yönetiminden Gazetemiz İdarehanesine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Yönetimi, beraberinde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte gazetemiz idarehanesini ziyaret ettiler.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel başkanlığında ziyaret gerçekleştiren Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Kabasakal, Sami Sayın, Ahmet Uçan, Kadın Kolları Başkanı Yüksel Evren, Gençlik Kolları Başkanı İklime Kabasakal, Gazetemiz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli tarafından karşılandılar.

chp belen ziyaret2

Hoş sohbet ortamında geçen ziyarette kabulden ötürü teşekkürlerini sunan CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel, ülke gündemi, hakkında da bazı değerlendirmelerde bulundu. Ülkenin durumunun içler acısı olduğunun altını çizen Yüksel; “Dış ilişkilerde ülkenin durumu berbat! Etrafımızdaki tüm komşularımızla kötüyüz ve ilişkilerimiz günden güne daha kötüye gidiyor. Eli kolu bağlanmış bir ülke konumundayız. İnsanlarımız mutsuz, üniversiteliler karamsar, atanamayan öğretmenler yıllardır atama bekliyor. Ülkenin her yerinde her bölgesinde sıkıntı var!

chp belen ziyaret3

Bunlar yetmiyormuş gibi ülke içinde de kaos ortamı bitmek bilmiyor. Ülkede şu anda bir iç savaş yaşanıyorsa son 3,5 yılımız mercek altına alınmalıdır. Askerimizin ve polisimizin eli kolu bağlandı ve işleri içinden çıkılamaz bir hal aldı. Ne yazık ki tüm bu olumsuzluklar son 3,5 yıl içerisinde gerçekleştirildi. Ülkemizdeki durum gerçekten içler acısı!” diye konuştu.

chp belen ziyaret4

17-25 Aralık Yolsuzluk Davası ile ilgili de konuşan Başkan Yüksel; “Cumhuriyet tarihinin en büyük vurgunu 17 Aralık’ta başladı ve tüm ülke olarak ibretle izledik. Unutmayacağız ve unutturmayacağız! Yüzyılın yolsuzluğunu ‘Yüzyılın arsızlığıyla’ kapatmaya çalışanların yönelttiği ülkemizdeki durum bu! Tek çaremiz var, iktidarı ele geçirmek!” şeklinde konuştu.

CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel, Gençlik Kolları Başkanı İklime Kabasakal’ın, Kurultay Delegesi olduğunu da sözlerine ekledi ve bunun Belen’de bir ilk olduğuna vurgu yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here