Yüksel; “Çağdaş Bir Belen İçin CHP Diyoruz”

0
196

chp-belen1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Sürekli halkın arasında olan Yüksel, Belen’in CHP Belediyesiyle hak ettiği yere ulaşacağını söyledi.

Yapılan ziyaretlerde Belen halkının yoğun ilgisiyle karşılaşıldığını ifade eden Yüksel; “Dünden bugüne Belen’de CHP’nin kat ettiği yol ortaya çıkmaktadır. Geçmişte bizlerin ziyaretini dahi istemeyen halkın bugün ise kendileri bizi çağırarak bire bir tanışmak istemektedirler. Sonuç olarak Belen halkının artık değişime hazır olduğu, halkın hak etmedikleri bir şekilde çağ dışı yönetildikleri ve hizmetin sıfır olduğu da vurgulanmaktadır.

chp-belen2

Türkiye genelinde CHP’li Belediyelerin yaptığı güzel ve çağı yakalayan hizmetler de örnek verilerek neden Belen’de böyle olmasın sorusunu da bizler halka sormaktayız. Belen’de halkın alış veriş yapacağı bir pazar yeri bile yok. Tamamen çağ dışı bir görüntü içerisinde, halka pazar diye sunulan bir boş alanda ve mahalle aralarında şehirlinin efendisi Köylümüzün ürettiği malları bu alanlarda satması bu halka reva mıdır diye de sorulması gereken bir sorudur. Kışın alışveriş bir dert, yazın sıcağın bağrında alışveriş hem alana hem de satana bin dert. Belen’in çehresini değiştirecek bir belediyecilik için zaman CHP zamanı” diye konuştu.

chp-belen3

Sarımazı mahalle pazarını da ziyaret eden Yüksel, Belen halkına kapalı Pazar yeri sözü verdi. Yüksel; “Seçim sonucunda ibre bizden tarafta olursa ilk 6 ay içerisinde ilk sırayı Belen merkezde kapalı bir pazar yeri sözümüzü tutarak pazarcıyı ve pazardaki malları alanı rahat ettirmek boynumuzun borcu olmuştur. Kapalı bir pazar yeri yüksek tezgahlarıyla, tuvaletiyle ve su akan çeşmeleriyle çağdaş bir Belen için CHP diyoruz” dedi.

Ziyaretler sonrası yapılan seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren CHP Belen İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, yapılan ziyaretlerle halkın teveccühünün kazanıldığını kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here