Yüksel; “19 Mayıs Bir Direniş, Bir Diriliştir”

0
117

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “19 Mayıs Bir Direniş, Bir Diriliştir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basışının 98. yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada 19 mayıs’ın bir diriliş günü olduğunu vurguladı.

19 Mayıs tarihinin Türk Milletli açısından çok büyük önem taşıdığının altını önemle çizen Yüksel; “19 Mayıs bir direniş, bir diriliştir. Emperyalizme atılan tokattır. 19 Mayıs büyük Türk Milletinin ben hür yaşadım hür yaşayacağım haykırışıdır. 19 Mayıs Büyük Önder, Büyük Dahinin bitmeyen umudu, bitmeyen inancıdır. Şimdi olduğu gibi tarih boyu büyük kahramanlar, büyük vatanseverler ortaya çıkaran Türk Milleti maalesef vatanına ihanet eden, gaflet içinde olan hainlerle de karşılaşmıştır.

İşte şimdi de akıl, vicdandan uzak hainler, Büyük Önderimiz ve Kurtarıcımız Atatürk’ümüze dil uzatma, iftira atma gafletine düşmüşlerdir. Şu unutulmamalıdır bütün dünyanın hayran olduğu büyük Türk Milletinin her şeyi olan Ata’mıza dil uzatan hainler ve arkasındaki güçler, bu yaptığınız hainliğin hesabını er geç ödeyeceksiniz.

Bu kutsal vatan topraklarında direnişler tükenmez. Bu kutsal vatan topraklarında umutlar tükenmez. Bu kutsal vatan topraklarında Mustafa Kemal’in askerleri tükenmez.

Bu duygularla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyor, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm devrim şehitlerini minnet şükran ve özlemle anıyorum” diye konuştu.

“19 Mayıs, Kurtuluş Savaşı Meşalesinin Yakıldığı Gün”

CHP Belen İlçe Kadın Kolları üyeleri de, dün sabah saatlerinde Belen Atatürk Anıtında düzenlenen resmi tören ve ardından Belen Çok Programlı Anadolu Lisesinde yapılan programa katılım gösterdiler.

Burada kısa bir konuşma yapan CHP Belen İlçe Kadın Kolları Başkanı Linda Kaplan; “Yıl 1919 gün bugün Mayıs 19. Kurtuluş Savaşı meşalesinin yakıldığı gün. Atatürk’ün Türk Cumhuriyetini ve Türkiye geleceğini emanet ettiği gençlere inanıyor ve güveniyoruz. Tüm gençlerimizin ve milli bayramlarımıza sahip çıkan herkesin bayramı kutlu olsun” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here