Yönetim Yol Haritasını Belirliyor

0
95

müfit tennioğlu2Bölgesel Amatör Lig’e düşen Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor 1967’nin yönetimi kongre kararı aldı. 31 Mayıs’ta kongreye gidecek olan 1967’nin Başkan Vekili Müfit Tennioğlu, takımın borçların dondurulması halinde mevcut yönetimle seneye takımın yeniden 3. lige çıkacağına inandığını belirtti.

3. Ligden düşen İskenderunspor 1967’de moraller oldukça bozuk! Yönetim, bundan sonra neler yapılacağı konusunu masaya yatırdı. Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Vekili Tennioğlu; “Elimizden gelen tüm gayreti gösterdik ama takımı ligde tutamadık. Bu konuda çok üzgünüz. Gerçekleştirdiğimiz toplantı ile gelecek için yol haritamızı belirlemeye çalışıyoruz. Göreve geldikten sonra başkanımız ve yönetimin ödemeler yapmasına karşın hala ciddi anlamda ödeme duruyor. Eğer bu alacaklar dondurulursa başkanımızın bu takımı yeniden çıkartmak için başkanlıkta kalacağını düşünüyoruz. Takımın yeniden yapılandırılması ile tekrar üçüncü lige çıkma imkanı var” dedi. Başkan vekili bu konuda herkesin yönetime destek vermesi gerektiğinin de altını çizdi.

Payas Belediyespor 1975’in şampiyonluğunu da kutlayan Tennioğlu; “Başta takıma her türlü maddi manevi desteği veren Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ı kutluyorum. İnşallah bundan sonra daha üst liglere doğru çıkarlar” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here