Payas’ta Şampiyonluk Turu!

0
94

payas tur1Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grupta son haftayı BAY takım olarak geçirecek olan ve sezonu yenilgisiz kapatan Payas Belediyespor 1975, Elazığ İl Özel İdaresporu galibiyetinin ardından, ligin bitimine bir hafta şampiyonluğu ilan etmişti. Gelen şampiyonluğun ardından, Elazığ dönüşü kente ulaşan Payas Belediyespor 1975 kafilesine coşkulu bir karşılama töreni düzenledi. 3. Lig hedefini tutturmanın haklı gururunu yaşan Payas Belediyespor, kentte şampiyonluk turu attı.

Bölgesel Amatör Lig’e katıldığı ilk sezonda 3. lige yükselen Payas Belediyespor’un şampiyonluğunu ilan ettiği Elazığ dönüşünde futbolcu kafilesini taşıyan otobüsü yüzlerce  taraftar ve 200 araçlık konvoy karşıladı. Payas Belediyesi önünde şampiyonluk coşkusunu doyasıya kutlayan taraftar, yönetici ve futbolcular, elde edilen bu haklı zaferin gururunu doyasıya yaşadılar.

payas tur2

Mavi-Beyaz renklerle donatılan kentte, Şampiyon Payas Belediyespor, geniş katılımlı bir konvoy ile şehir turu attı. Elde edilen bu başarıdan ötürü, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Abdullah Avcı’da Payas Belediyespor 1975 kulübüne mesaj göndererek, şampiyon olan futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi kutladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here