“Yokluğa Açlığa Mahkûm Edildik! Geçinemiyoruz!”

0
39

Çöpten Hurda Toplayan Kadın CHP Belediye Başkan Adayı Duduoğlu’na Dert Yandı:
“Yokluğa Açlığa Mahkûm Edildik! Geçinemiyoruz!”

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, İskenderun’un Fener Caddesi (İnönü Caddesi) üzerindeki esnafı ziyaretlerinde caddede çöpten hurda toplayarak geçimini sağlayan kadınla tokalaşıp ayaküstü sohbet etti.

Esnaf ziyareti esnasında cadde üzerindeki çöp konteynırından hurda-atık toplayan kadınla karşılaşan Duduoğlu ve beraberindeki partililer, kadınla sohbet etti. Mutfak masraflarına katkı sunabilmek için çöpten hurda toplayarak geçimini sağlamaya çalışan kadının isyanı “Yokluğa açlığa mahkûm edildik! Geçinemiyoruz!” oldu.

CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, ayak üsü sohbetin ardından ‘Kadınların ekonomiye katkı sunmasına yönelik sosyal projeleri yaşama geçirmek ve sosyal belediyeciliği İskenderun’da yaşatacağı’nın sözünü verdi.

Duduoğlu ardından Fener Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti. Duduoğlu’nun esnaf ziyaretlerinde esnaf; pahalılık ve zamların halkın ve esnafın belini büktüğü belirterek esnaf olarak karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdi.

Esnaf ziyaretini gazetecilere değerlendiren Duduoğlu; “Halkımızın pahalılık, zam ve diğer sıkıntılarını çok iyi anlıyoruz. Esnaflarımızın güçlenmesi, ülkemizin güçlenmesi demektir. Belediye olarak esnafımızın yanında olacağız” dedi.

Güler yüzlü ve samimi yaklaşımı ile esnafın yanında olacağı mesajını veren CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, esnaftan destek beklediklerini de dile getirdi.

“Spora ve Sporcuya Önem Vereceğiz”

İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu daha sonra, Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarete; CHP İlçe Başkanı Hüseyin Derin, parti yönetimi, Belediye Meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Sporun birleştirici gücüne inandığını belirten Mehmet Duduoğlu, İskenderun’da sporun ve özellikle futbolun hak ettiği yere gelmesi gerektiğini vurguladı. Derneğin faaliyetleri hakkında Başkan Düzen’den bilgi alan Duduoğlu, İskenderun Belediye Başkanlığına geldiğinde spora ve sporcuya önem vereceklerini belirterek spor merkezleri açacaklarını ifade etti.

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, Duduoğlu’nun ziyaretinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek onur duyduklarını söyledi.

İskenderun Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Mustafa Düzen;  “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz, derneğimizi ve bizleri ziyaret etmeniz bizi mutlu etti” diyerek İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu’na başarılar diledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here