Yılmaz: “İstifa Etmem, Odaya Değer Katacaksa Giderim”

0
114

itso-meclis toplantısı1Hakkındaki İddiaları Yanıtlayan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz: “İstifa Etmem, Odaya Değer Katacaksa Giderim”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Meclisi toplandı. Meclis oturumuna Oda BAşkanı Levent Yılmaz hakkında ortaya atılan iddialar damgasını vurgu.

Toplantıda ilk olarak söz alan Başkan Levent Hakkı Yılmaz, hakkındaki iddialara cevap verdi. Yılmaz, ortamın gerildiği İTSO Meclisine sükûnet çağrısında bulunarak; “Eğer benim yanlış yaptığıma inanıyorsanız ben sizlerin vereceğe karara saygılıyım. Hepinizden özür dileyeceğim ve bu odadan çekip gideceğim” dedi.

Görevinden uzaklaştırılan İTSO Genel Sekreteri İbrahim Kocadölü için “suçsuzsa görevinin başına gelsin” diyen Yılmaz; “İbrahim bey suçsuzsa gelsin buraya. Ben gelmesin dedim mi? Eğer İbrahim suçsuzsa gelsin Genel Sekreterliğini yapsın. Ben tespit ettiklerimi mahkemeye taşımasaydım, Yönetim Kurulu Başkanı olarak ben bu odadan gittikten sonra, ‘sen nasıl bir adammışsın. Sen mi yönettin bu odayı, bu oda da bunlar var iken sen bunları nasıl görmedin’ diye beni yerle bir ederlerdi. Ve sorumlusu da benim. İmza atanda benim” şeklinde konuştu.

itso-meclis toplantısı (2)

İTSO’da hiçbir kararı tek başına almadığını söyleyen Yılmaz, hakkındaki istifa spekülasyonlarına da net bir cevap verdi. Yılmaz, “Benim istifa etmem buraya değer katacaksa ben bir daha buraya gelmem. Eğer benim yanlış yaptığıma inanıyorsanız ben sizlerin vereceğe karara saygılıyım. Hepinizden özür dileyeceğim ve bu odadan çekip gideceğim. Ben bu oda da hırsızlık yapmadım. Ben bu oda da usulsüzlük yapmadım. Yıllardır gelen problemlerin hepsini çözmek için hep birlikte çalışıyoruz burada. Ben hiçbir kararı tek başıma almadım. Bundan sonrada almayacağım. Sizin yok dediğiniz hiçbir şeye ben evet demeyeceğim. Benim odayla ilgili kendime yönelik bir planım yok. Kendi işlerimle ilgili bu makamı kullanmadım. Bundan sonrada kullanmam. Lütfen dikkat edelim bizleri yıpratıyorlar” şeklinde konuştu.

itso-meclis toplantısı (1)

Kocadölü’nün Görevden Uzaklaştırılmasına Devam Kararı Çıktı

İTSO Başkanı Yılmaz’ın sona eren konuşmasının ardından görevinden uzaklaştırılan İTSO Genel Sekreteri İbrahim Kocadölü’nün görevine yeniden dönüp dönmemesi konusunda gizli oylama yapıldı. Yapılan oylamada tüm meclis üyeleri salon dışına çıktı. Oylama neticesinde 13 Hayır 36 Evet ile Kocadölü’nün görevden uzaklaştırılmasının devamına karar verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here