Başkan Savaş; “Babalarımız, En Değerli Varlıklarımızdır”

0
139

babalar günü3Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ‘Babalar Günü’ sebebiyle yazılı bir kutlama mesaj yayımladı.

Başkan Savaş yayımladığı mesajında; “Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan ve daima arkamızda güçlü bir çınar gibi duran en değerli varlıklarımızdır. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımız, geleceğe hazırlanmamız ve sosyal hayata atılmamız konusunda bizlere güç verir ve dünyanın en iyi örneği olurlar.

Babalarımızın tek isteği çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görebilmektir. Varlık sebebimiz olan babalarımızın, sadece yılın bir günü değil, her an saygı ve sevgiyle anılması gerekir. Babalar günü vesilesiyle tüm babaların günlerini kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here