‘Yerel Seçim Kupası’ Final Heyecanı

0
50

“Yerel Yönetim Seçim Kupası” final karşılaşmalarının heyecanı doruğa çıktı.  Şampiyonlukta iddialı olan üç kulüp; AKPSPOR, CHPSPOR VE MHPSPOR, “30 MART”taki final maçlarına ilişkin sıkı bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

“Teknik, fizik ve taktik”ten oluşan “siyasi antrenmanlar” aralıksız olarak devam ediyor. Vefalı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmayarak yaptıkları tezahüratlarla destek çıkmaya çaba gösteriyorlar.

Takımlar, final karşılaşmalarının oynanacağı “30 Mart”a kadar meydanlarda “hitap etme tarzı, iletişim, eleştiri, uyarı, tartışma, inandırıcılık ve şampiyonluk vaatlerine” yönelik idman ve hazırlık maçları yapılarak eksik ve aksaklıkların giderilmesine çalışıyor.

Kulüp başkanları, teknik direktörler, şampiyonluk koltuğuna talip takım kaptanları ve kadroya girmek isteyen Belediye Meclisi Üyeliği oyuncularının jüri üyeleri (seçmen) önünde ter döktükleri gözlemleniyor.

Ekipler final maçında (4-2-4, 5-3-2, 4-4-2 ve 4-3-3) kendi benimsedikleri taktiklere göre farklı oyun düzenleriyle sahada boy gösterecekler.

Her ekip, jüri üyeleri (seçmen) karşısında siyasi oyun kurallarına aykırı olan “yalan, aldatma, palavra ve boş vaatlerle” ilgili kasıtlı faul yapmamaları ve ofsayda düşmemeleri konusunda teknik direktörleri tarafından sık-sık uyarıldıkları belirtiliyor.

Jüri üyeleri (seçmen) tarafından “kötü tezahürat, siyasi şike ve hile” gibi ahlak dışı hareket eden kulüplerin final karşılaşmasının sona ereceği saate kadar gözlem altına alınacakları iddialar arasında yer alıyor. Kurallara uymayan ekiplere SARI veya KIRMIZI kart gösterileceğine dair kararlar alındığı ifade ediliyor.

Yerel Yönetim Seçim Kupası sonuçları açıklanır açıklanmaz, şampiyon olan kulübün takım kaptanı ve oyuncularına, “İlçe Seçim ve Hakem Kurulu” kararıyla “Şampiyonluk Kupası Mazbatası” törenle sahiplerine teslim edilecek.

Kupayı kazanan takımın taraftarlarının kulüp binası önünde davul zurna, şarkı ve türküler eşliğinde, havai fişek gösterileriyle sabaha kadar eğlenerek, şampiyonluk sevincinin kutlanması bekleniyor. Partili, partisiz bütün siyaset sever vatandaşlar yapılacak kutlamalara davetlidir.

“30 MART” Seçim Kupası finalinde ter döküp mücadele edecek partilere başarılar diliyoruz.

NOT: Yerel Yönetimler Seçim Kupası final maçının tarihi: 30 MART 2014 Pazar günü saat 08.00-17.00 arası! Stadyumun adresi: İskenderun Şehir Merkezi, Orta Hakemler: Sandık Kurulları ve Güvenlik Güçleri, Geçerli Jüri üyeleri (seçmen) sayısı: 160 bin!

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here