Yenihayat; “Şampiyonluğu İskenderun’a Getirmek İstiyoruz”

0
46

Teknik Direktör Yenihayat; “Şampiyonluğu İskenderun’a Getirmek İstiyoruz”

TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off finaline yükselen İskenderunspor’un dün oynadığı ve 2-1 galip geldiği 52 Orduspor maçını değerlendiren İskenderunspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, istedikleri gibi oynayamadıklarını ancak galip gelerek finale kaldıklarını ve bundan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Taraftarın tam destek verdiği, stadın hıncahınç dolu olduğu maçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yenihayat; “İstediğimiz oyun gibi oynayamadık aslında. Bizim takımın oynadığı oyunun biraz gerisindeydik ama savunma anlamında iyiydik. Genelde sezon içerisinde hücum oyuncularımız daha baskındı, dün savunma oyuncularımız biraz daha baskın oldular.

Bu tarz maçlar zordur. Play-off, hep söylüyoruz zorlu geçiyor, rakibimiz de iyi bir ekip! Tam istediğimiz gibi olmasa da erken golü bulmamızın etkisiyle ve finale çıkıyoruz, skoru koruyalım psikolojisi ile takımımız oyunun kontrolünü rakibe vermiş oldu.

Ama futbolcu kardeşlerimiz çok iyi mücadele ettiler, seyircimiz çok iyiydi, atmosfer çok iyiydi. Şehrin kenetlenmesi, istemesi, biraz da itici güç oldu sahada bizim için. Sonucunda da kazanarak finale kaldık.

Şimdi bir hafta süremiz var. Finale hazırlanıp inşallah daha önce söylediğimiz gibi o şampiyonluğu İskenderun şehrine getirmek istiyoruz. Maç Ankara Eryaman Stadında 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 16.00’da olacak. Dün gece açıklandı. Biz de burada hazırlıklarımızı yapıp Pazartesi günü bir aksilik olmazsa Ankara’ya geçeceğiz. Orada iki antrenman daha yapıp maç saatini bekleyeceğiz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here