Yenihayat; “Play-Off’da Her Maçı Kazanmak İçin Sahaya Çıkacağız”

0
69

Ligi 74 puanla ikinci sırada tamamlayan temsilcimiz İskenderunspor’un play-off yarı finalde rakibi Orduspor oldu. Teknik Direktör Bülent Yenihayat, play-off’arda her maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydetti.

Play-Off maçlarının hazırlıklarına 3-4 hafta öncesinden başladıklarını kaydeden İskenderunspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat; “Sezonu 74 puanla ikinci sırada bitirdik. Hedef başta üst lige direkt çıkmaktı, o olmadı. Daha önceki açıklamalarımızda ikinci planımız olduğunu da söylemiştim. Şimdi play-off’lardayız ve Orduspor ile eşleştik.

Play-off için hazırlıklarımızı zaten 3-4 haftadır oyuncularımıza tebliğ ediyorduk. Kimlerle oynayabileceğimiz hakkında çalışmalar yapıyorduk. Planlarımızı, Ordu, Aksaray, Alanya ve Iğdır üzerinden yapıyorduk. Alanya dışarıda kaldı, bizimle birlikte Iğdır, Aksaray ve Ordu takımları play off’a kaldı. Bizim de yarı finaldeki rakibimiz Ordu oldu. Ordu takımıyla daha önce 2 kere oynadık, ikisini de kazandık ama play-off maçları biraz daha farklı oluyor.

Lig serüvenine göre play-off’lar başka havada oynanıyor, onun da bilincindeyiz, takımımızı ona göre hazırlıyoruz. Ordu takımı da iyi bir ekip, iyi oyunculardan kurulu bir ekip ama biz hep şunu söylüyoruz. Bu ligde biz istediğimiz oyunu sahaya yansıttığımız zaman, oyuncularımız kendi karakterlerinin sahaya yansıttığı zaman, bu grupta ve oynayacağımız play-off’da bizi yenebilecek bir takım olduğunu düşünmüyoruz.

Her maçı kazanmak için çıkacağız. İlk maçımız Ordu’da, oradan avantajlı bir skorla dönüp içerideki maçı da kazanıp inşallah finale kalıp finalde de şampiyonluğu yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here