Yeniden Mehmet Güngör!

0
29

Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığı Seçimini Kazanan Mehmet Güngör, Birlik ve Beraberlik Mesajını Yeniledi…

Emekçinin Kazanımlarını Büyütmeye Devam Edeceğiz!

Öz Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesinin 9’cu Olağan Genel Kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Güngör, sendika üyelerine ‘yapacak daha çok işimiz var’ mesajı verdi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Mehmet Güngör, tebrikleri kabul ederken tüm üyelerine yeni dönemde küskün bırakmamak için çalışacaklarını söyledi.

102’ye 33 gibi ezici bir üstünlükle delegelerin teveccühünü kazanan Mehmet Güngör’ün Yönetim Kurulunda, Gökhan İpekten Şube Sekreteri), Veysel Yayla (Şube Mali Sekreteri), İsmail Özden (Şube Teşkilatlandırma Sekreteri) ve Rıfat Yılmaz (Şube Eğitim Sekreteri) da yer aldı.

Üst Kurul Delege Seçiminde de tüm delegeleri almayı başaran Mehmet Güngör, elde ettiği zaferin sarhoşluğunu yaşamak yerine, her fırsatta sendikada birlik ve beraberlik mesajları vermeye devam etti.

Öz Çelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Bayram Altun da, seçimin geride kaldığını ve emek mücadelesine devam ederek, kazanımları büyütmeye devam edeceklerini belirtti, Mehmet Güngör ve yönetim kurulunu kutladı.

Öz Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Mehmet Güngör ve yönetim kuruluna başarılar dilediği açıklamasında, sendikayı Türkiye genelinde büyütmeye devam edeceklerini ve üyelerinin emek mücadelesinde elde edilen kazanımları büyütmeye devam edecekleri mesajını verdi. Bununla birlikte, yeni dönemde de İskenderun Şube’den başlamak üzere birlik ve beraberlik içerisinde olunacağını söyledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here