Yaraları Sarmak İstiyorlar!

0
71

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Spor Toto 1. Ligde 12. hafta karşılaşmaları 9, 10 ve 11  Kasım, 3. Ligde 12. hafta karşılaşmaları ise 10 ve 11 Kasım tarihinde oynanacak. İlimiz temsilcilerinden Hatayspor ile Erzin Belediyespor maçlarını Cumartesi günü (bugün oynayacak, Payasspor ise puan mücadelesini Pazar günü (yarın) yapacak. Bu haftaki programa göre, Birinci Ligdeki temsilcimiz Hatayspor, haftayı Afjet Afyonspor deplasmanında geçirecek. Üçüncü Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Yomraspor deplasmanında puan arayacak, Payasspor ise sahasında 1461 Trabzon’u ağırlayacak.

Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, Cumartesi günü Afjet Afyonspor’a konuk oluyor. Kritik maç öncesinde Ev sahibi Afjet Afyonspor 11 puana sahip olarak 14. sırada yer alırken, temsilcimiz Hatayspor 15 puanla 8. sırada bulunuyor. Afjet Afyonspor, son 5 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile inişli çıkışlı bir grafik sergilerken, Hatayspor ise geride kalan 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlikle sahadan ayrıldı. Hatayspor, ligde bugüne kadar deplasmanda yaptığı karşılaşmalarda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet elde etti. Hatayspor, deplasmanda 4 kez ağları sarsarken, 4 kez topu kendi kalesinde gördü.

Bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan 3. Lig temsilcimiz Payasspor ise sahasında 1461 Trabzon’u ağırlayacak. Hafta boyunca Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Mavi-Beyazlı Payas temsilcisi bu maçtan alınacak galibiyetle güzel bir seri yakalamak ve hızla üst sıralara çıkmak hedefi ile sahaya çıkacak.

Erzin Belediyespor da çiçeği burnunda Teknik Direktörü Ersin Aka ile ilk maçına bugün Yomraspor deplasmanında çıkacak. 12 haftalık periyot sonunda sadece 9 puan toplayabilen ve ligin son sıralarından bir türlü kurtulamayan Turuncu-Beyazlı ekip, Yomra deplasmanından puan ya da puanlara dönmek istiyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Afjet Afyonspor-Hatayspor
10 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 13.30
Zafer Stadı
Süleyman Abay, Erkan Akbulut, Soner Maraş

Yomraspor-Erzin Belediyespor
10 Kasım 2018 Cumartesi Saat: 13.00
Yomra İlçe Sahası
Emre Bulut, Uğur Başdaş, Fatih Deveci

Payasspor-1461 Trabzon
11 Kasım 2018 Pazar Saat: 13.00
Payas İlçe Stadı
Yusuf Aydın, Burak Gültek, Kerem Candaş

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here