VI. Kafkas Diasporası “Yılın En İyileri Ödül Töreni” Düzenlenecek

0
94

“VI. Kafkas Diasporası Yılın En İyileri Ödül Töreni” bugün saat 19.00’da Antakya Ottoman Palace Otel’de düzenlenecek. Bu yıl Antakya Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Antakya Kafkas Kültür Derneği ile www.kafkasdiasporası.com adlı internet portalı tarafından düzenlenecek olan etkinlikte 13 ayrı kategoride ödül dağıtımı gerçekleştirilecek.

İnternet sitesi takipçilerince verilen oylar sonucu bu yıl yapılacak olan törende TBMM Başkan Vekili Mehmet Sağlam ve Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’ya onur ödülü, K.Maraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve Tarihçi-Yazar Hayri Ersoy’a Kafkas Diasporası Özel Ödülü,  Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’a Yılın Siyasetçisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na Yılın belediye başkanı, Yakup Karahan’a yılın işadamı, yazar-yapımcı-senarist Meral Okay anısına yılın kültür adamı, Kafkas Akademi haber sitesine yılın iletişim kanalı, Kafdav (Kafkas Araştırmalı Vakfı’na) yılın sivil toplum kuruluşu, Sanatçı Hava Karadaş’a yılın sanatçısı, Cevdet Hapi’ye yılın gazetecisi-köşe yazarı ve Avrupa Şampiyonu Boksör Nagehan Gül’e yılın sporcusu ödülleri takdim edilecek. Törende ödül sahiplerinin ödüllerini şahsen ya da tayin ettikleri temsilcileri tarafından almaları bekleniyor.

Bu yıl VI.sı düzenlenecek olan ödül töreni buluşmasına çok sayıda siyaset, kültür-sanat, iş dünyasından seçkin davetlilerin katılması bekleniyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here