Veteranlar Erzin’de Buluştu!

0
313

veteranlar buluştu“Futbolu sev, sevdir” projesi kapsamında Erzin ilçemizde eski milli futbolcularında içinde bulunduğu veteranlar futbol takımı bir gösteri maçı yaptı. Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Hatay Şubesinin organize ettiği bu etkinliğin yaygınlaşması için bir takım çalışmalar sürüyor.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Hatay Şubesi ile Osmaniye Veteranlar takımının Erzin Şehir Stadyumu’nda düzenlediği, “Türk Futbolunu sev, sevdir” projesi kapsamında düzenlenen özel karşılaşmada İskenderun Veteranlar takımı, Osmaniye Veteranlar takımını 3–0 yendi. 1980–2010 yılları birçok futbol takımında forma giymiş ve birçoğu Türk futbolunda yıldız olmuş futbolcuların sahadaki mücadelesi izleyenlerden alkış aldı.

Amaçlarının, futbolu sevdirmek ve eski futbolcuları spordan koparmadan gençlere örnek olmak istediklerini ifade eden TÜRFAD Hatay Şubesi kurucusu ve eski futbolcu Selim Aras, yakın bir zaman içerisinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ülke genelinde Veteranlar maçlarının resmi olarak oynanması yönünde çalışmalar olduğunu ve bunun için hazırlıklar yaptıklarını söyledi. Selim Aras, genel merkez olarak da çalışmaların devam ettiğini önümüzdeki aylarda Veteranlar Ligi başlayacağını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here