Antakya Halkından Basketbol Kursuna Yoğun İlgi

0
84

antakya basketbolAntakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü bünyesinde açılan basketbol yaz kursları Antakya halkından yoğun ilgi gördü. Gösterilen bu yoğun ilgiden dolayı kursların kış aylarında da devam edeceği belirtildi.

Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Homend Antakya Belediyespor’un kurulması sonrasında Antakya halkının salon sporlarına karşı daha büyük bir ilgi gösterdiğine dikkatleri çekerek; “Homend Antakya Belediyespor, spor severlere farklı bir boyut kazandırdı. Bu doğrultuda çocuklarımız ve gençlerimiz profesyonel antrenörler eşliğinde salon sporları kapsamında basketbol branşı ile boş zamanlarını değerlendiriyor ve hizmete sunduğumuz kurslar ile zamanlarını çok verimli bir şekilde değerlendiriyorlar. Kursumuzda, farklı yaşlarda kız ve erkek sporcularımız çeşitli kategorilerde faaliyet gösteriyor.

Yoğun ilgi gören kurslarımıza yüzün üstünde evladımız kayıt yaptırdı ve uzman antrenörleri nezaretinde basketbol çalışmalarına devam ediyor. İnşallah burada basketbol kursuna ilk adımını atan çocuk ve gençlerimiz ileride yetenekleri sayesinde önemli bir yerlere gelir. Talebin fazla olması nedeni ile çeşitli yaş kategorilerinde devam eden basketbol kurs çalışmalarımıza kışın da devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here