Vergi Dairesi Başkanı TÜMSİAD’ı Ziyaret Etti

0
66

tümsiad ziyaret2TÜMSİAD Hatay Şubesi Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca’yı ağırladı. Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca Hatay Tümsiad (Tüm Sanayici ve İşadamları derneği) şubesini iadeyi ziyarette bulundu.

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Av. Hasan Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca’yı sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, Hatay’ın vergi tahsilâtında geçen yıllara göre büyük ilerleme kaydettiğini ifade ederek; “Türkiye genelinde ekonomik istikrarın sağlanması ve girişimcilerin sayısında artış olması ülke olarak vergi payında büyük artışlar yaşanmasına neden oldu. Hatay ilimizde bundan nasibini aldı. Üretkenlik olduğu sürece girişimcilerin sayısında da büyük artış oluyor” dedi. Karaca, vergi konusunda hızlı bir şekilde standartları yakaladığımızı ve bunun da ülke ekonomisine katkılarının gözle görülebildiğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatay Tümsiad Başkanı Av. Hasan Ertürk; “İl olarak Türkiye genelinde 8. sırada bulunmamız Hatay’ın ülke genelinde ekonomik açıdan ne kadar büyük paya sahip olduğunu göstermektedir. Toplanan vergiler ile ülke genelinde yapılan yatırımlar, gelişmişliğin en büyük göstergesidir. Hatay olarak son yıllarda yapılan yatırımlar bunun en büyük kanıtıdır. Toplum olarak kazançlarımızı ne kadar çok vergilendirirsek, bize hizmet olarak döneceğini bilmeli, bunun neticesinde şehrimizin, ülkemizin daha müreffeh ve mutlu günler yaşayacağının bilincinde olmalıyız” dedi.

Ziyaretin ardından TÜMSİAD Hatay şube binasını gezerek faaliyetler hakkında bilgi alan Hatay Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca ve beraberindeki heyet ile Hatay Tümsiad yönetimi günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here