Vekil Karasayar; “Cumhuriyetimizi, Muasır Medeniyetlerin Ötesine Taşımaya Kararlıyız”

0
64

karasayar kutlama1Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 90. yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Cumhuriyetin, Atatürk’ün önderliğinde milletimizin azim ve kararlılığıyla vücut bulmuş büyük bir eser olduğunu vurgulayan Milletvekili Karasayar; “Bu eser, büyük bir vizyonla daima ileriye bakan, özgüvenini sağlam tutan, heyecanla ve şevkle çalışan bir neslin, bugünkü nesillere armağanıdır. Bizler, ilham kaynağımız olarak, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de bunu tek yürek olarak haykıracak, milletçe el ele, gönül gönle, geleceğe daha bir güvenle bakacağız.

Atalarımızdan devraldığımız bu değerli mirası, aynı yüksek ruh ve şuurla her geçen gün daha da güçlendirerek ülkemizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği, muasır medeniyetlerin ötesine taşımaya kararlıyız. Bizi aydınlık geleceğimize taşıyan bu inançla, Cumhuriyetimizin 90. kuruluş yıl dönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı yürekten kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here