Vatan Partisi Perinçek’in Adaylığı İçin Seferberlik İlan Etti

0
131

24 Haziran 2018 seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimi için meclis dışında 100 bin imza şartının getirilmesi sonucu Vatan Partililer, Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek için kolları sıvadılar. Vatan Partisi Hatay’ın bütün ilçelerinde imza masaları açtı ve Genel Başkanın Cumhurbaşkanı adayı olması için çalışmalarını hızlandırdılar.

Bütün ilçelerde imza masaları açan Vatan Partililer imza masalarını 9 Mayıs 2018 tarihine kadar açık olacağını ve vatandaşların bu masalara gelerek, Perinçek’in Cumhurbaşkanı adayı olması için desteklerini verebileceklerini ifade ettiler, imza masalarının yanında bildiriler dağıtıp, halkı imza için afişler astılar.

Antakya’da açılan imza masasında bir açıklama yapan, Vatan Partisi Antakya Merkez ilçe Başkanı Av. Edib Hadimoğulları, vatandaşın desteğinin iyi olduğunu söyleyerek; “İmza çalışmalarımız iyi gidiyor, Sayın, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı göstermek için imza kampanyası başlattık. İmza masalarına halkımızın ilgisi bayağı iyidir.

Genel Başkanımız mutlaka Cumhurbaşkanı adayı olacaktır. Bu imza masaları 9 Mayıs 2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Bütün vatandaşlarımızı imza kampanyasına destek vermeye çağırıyoruz. Bu topladığımız imzaların sahipleri ile 4 Mayıs günü irtibata geçip, vatandaşlarımızı arabalarımızla ilçe seçim kurulları önüne götüreceğiz. Genel Başkanımız mutlaka ve mutlaka aday olarak çıkacak, yüz binler değil, yüzbinlerce imza ile aday olacaktır” dedi.

İmza masasında bildiriler dağıtan Vatan Partisi üyesi Zarif Yükler çalışmaları büyük zevkle yaptıklarını belirterek; “Partimiz Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek için Hatay genelinde 100 bin imza kampanyamız sürüyor. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. İmza çalışmalarında 24 saat ayaktayız ve elimizden ne geliyorsa her şeyi yapacağız. Lozan ve bölücülüğe karşı direnen Perinçek için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here