Vatan Partisi Başkan Adayı Baysoy Nutuk Kitabı Dağıttı

0
144

Atatürk Devrimlerine Sıkıca Sarılmalıyız!

Vatan Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Beşir Baysoy, diğer adaylardan farklı bir uygulamaya imza atarak, öğrencilere Atatürk’ün ‘Nutuk’ kitabını dağıttı.

Bir yayın evi ile anlaşarak, çocuklar için hazırlanmış Nutuk Kitabını sokak-sokak, okul-okul gezerek dağıtan Baysoy, çocukların Atatürk’ün hangi şartlarda bir devrim gerçekleştirdiğini bilmelerini istediğini ve bu anlamda kitabın dağıtımını yaptığını söyledi.

Çocukların ülkenin geleceği olduğunu ve onların Atatürk’ün Devrimlerini öğrenmeleri gerektiğini de kaydeden Baysoy; “Ben çocukluğumdan bu yana bir Atatürk Devrimcisiyim. Atatürk, bizim milli önderimizdir. Onun açtığı yoldan gidilmesi için hep mücadele ettim. Gericilik ve bölücülük merkezleri, sürekli Atatürk Devrimlerini hedef almaktadır. Cumhuriyet Devrimlerinin yıkılması için mücadele ediyorlar. Özellikle bu merkezler çocukların kafalarını çeliyor ve Atatürk’e düşman bir nesil yetişsin istiyorlar. Bende bunlara karşı yeni bir nesil yetişmesi için Nutuk kitabını çocuklarımıza dağıtıyorum. Dağıtmaya devam edeceğim.

Tarikatların, cemaatlerin ve bölücü siyasi partilerin, Devletimize, Türk Milletine ve Bayrağımıza karşı bir nesil yetiştirilmesinin önüne geçmenin yolu Atatürk Devrimlerine sıkı-sıkı sarılmak ve bunu çocuklarımıza öğretmekten geçer.

Nutuk Kitabını alan çocuklar son derece mutlu oluyorlar. Türk Milletinin çocuklarının zeki olduğunu herkes bilmelidir. Bu zeki çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Vatan Partisinin programında da çocuklarımızın, gençlerimizin vatanına, milletine ve bayrağına bağlı yetişmesi için mücadele vardır.

Bu ilkemizi hayata geçirmek için bir adım attık, seçmenimiz bize görev verirse, daha iyilerini yapacağız. Halka hizmet için yola çıktık. Bu yolda özel çıkarlarımız yoktur. Halkın çıkarları vardır” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here