Vatan Partili Aday Adayı Beşir Baysoy; “Rant Kapılarını Kapatacağım”

0
217

Vatan Partisi İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Beşir Baysoy; “Rant Kapılarını Kapatacağım”

Beşir Baysoy, Vatan Partisi’nden İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı İbrahim Bedir’e teslim etti. Baysoy; “Partim beni aday gösterirse Rant kapılarını kapatıp, halkçı belediyecilik için çalışmalarımı yürüteceğim” dedi.

Beşir Baysoy’un başvuru dilekçesini ve evraklarıyla birlikte meclis üyesi adaylarının da başvurularını aldıklarını kaydeden Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, yakında belediye başkanı aday ve meclis üyeleri adaylarını İskenderun halkına açıklayacaklarını ifade ederek; “Biz talan için gelmiyoruz. Biz halk için geliyoruz. Güzel İskenderun’u hak ettiği yere getirmek için belediye başkanlığı çalışmalarımızı yürütüyoruz. Partimiz Atatürk ilkeleri ve vatan savunması cephesinde bölücülüğe ve yobaz gericiliğine karşı mücadele ediyor. Beşir Baysoy, bu mücadelenin içinden gelmektedir. İskenderun halkı desteğini verecektir. Bu anlamda diğer belediye başkan aday, adaylarını ve belediye meclis adaylarının başvurularını bekliyoruz” dedi.

Beşir Baysoy açıklamasında, İskenderun’da doğduğunu ve İskenderun’da esnaf olduğunu, İskenderun’u iyi tanıdığını, sorunların ve çözümün Vatan Partisinde olduğunu söyleyerek; “İskenderun hak ettiği bir belediyecilik anlayışı ile yönetilmedi. Her gelen belediye başkanı verdikleri sözü tutmadılar. Belediyecilik kaldırım yapmakla son bulmaz. Ben İskenderun’un bir ticaret ve sanayi merkezi olması için partimden aday adaylığımı açıkladım. Çalışmalarımı belediye çalışanları ve İskenderun halkı ile birlikte yürüteceğiz. İskenderun körfezinden neden Deniz Taşımacılığı yapılmasın? Neden tarım alanları üretim için kullanılmasın? Neden tarım alanları rant için betonlaştırılsın? Biz ise Vatan Partisi’nin, halkçı, üretici belediyecilik bayrağını İskenderun’un ortasına dikmek için yola çıkıyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here