Bursiyer Öğrencilerden ARİAD’a Teşekkür

0
154

Ağır: “Eğitime Yapmış Olduğumuz Desteklerimize Devam Edeceğiz”

Bursiyer öğrenciler, üniversite öğrencilerine ve eğitime desteğini sürdüren Arsuz İş Adamları Derneği (ARİAD)’a nezaket ve teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dernek binasında gerçekleşen ziyarette bursiyer öğrencileri, Dernek Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri Kerem Özdemir, Cemil Karaoğlan, Şekip Kiremitçi ve Metin Ağır karşıladı.

Arsuz İş Adamları Derneğinden burs desteği alan üniversite öğrencileri Dernek Başkanı Adnan Ağır ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

ARİAD’ta yapılan çalışmalar ve etkinlikler hakkında öğrencilere bilgi veren başkan Adnan Ağır; “Bugün burs verdiğimiz gençlerimizin bizleri ziyaretlerinden dolayı mutluyuz. Yeni eğitim döneminde toplam burs verdiğimiz öğrenci sayımız hedefimize ulaşmıştır. Verdiğimiz burslar ancak öğrencilerimizin başarılarıyla taçlanır. Destek veren tüm eğitim gönüllülerimize, üyelerimize şükran borçluyuz.

Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Biz onlara sahip çıkmak zorundayız. Geleceğimiz onlara emanet. Dolayısıyla bizim onlara sahip çıkmamız, geleceğimize sahip çıkmak demektir. Dernek olarak bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdik. Biz birlikte büyük bir aile olmanın gururunu yaşıyoruz.

Bizlere güvenen eğitim gönüllülerimiz ve sevgili bursiyer öğrencilerimiz ile birlikte büyümeye devam ediyoruz. Bu güvene layık olmaya çalışıyoruz. Bugün öğrencilerimizle yönetim olarak karşılıklı sohbet etme imkanı bulduk. Onlarla hem sohbet ettik hem de talep ve isteklerini dinledik. Bursiyer öğrencilerimize staj konusunda da dernek olarak destek vereceğimizi belirttik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. Öğrencilerimiz ile bir araya gelerek toplantı ve etkinliklerimize aynı zamanda eğitime yapmış olduğumuz desteklerimize devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler ARİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here