Vanessa Güzellik Merkezi Eğitimlerine Devam Ediyor

0
284

Vanessa Güzellik Merkezi işletmecisi Şirin Kayalı Mercan, uzun zamandır verdiği eğitimlerine devam ederek yeni uzmanlar yetiştirmeyi sürdürüyor.

Microblading, Lazer Epilasyon, Cilt Bakımı, Kirpik Lifting eğitimleri veren Şirin Kayalı Mercan, eğitimini tamamlayan iki kursiyerine sertifikalarını takdim etti.

Eğitimlerin deva edeceğini ve eğitim almak, meslek öğrenmek isteyen herkesi salonlarına beklediklerini kaydeden Mercan; “Bir kursiyerimiz bizden tam paket programı almıştı o nedenle eğitimimiz 2 ay eğitim sürdü. Lazer epilasyon, cilt bakımı, kalıcı makyaj hepsinin eğitimini verdim 2 ay boyunca. Diğer kursiyerimiz ise 3 haftalık süreçte sadece kalıcı makyaj eğitimi aldı. Tüm detaylarına inene kadar burada birlikte çalışmalar yaptık, işi öğrendiklerini tamamen tespit ettikten sonra da bugün sertifikalarını teslim ettim” diye konuştu.

Yeni yılda yeni çalışmalar yapacaklarını da dile getiren Mercan, yeni yılın herkese mutluluk getirmesini temenni ederek; “Öncelikle 2022 yılının herkese sağlık, mutluluk ve tüm güzellikleri getirmesini diliyorum. Bu anlamda elimizden geldiğince Vanessa ailesi olarak çalışmalarımızı sürdürürken, yenilikleri takip etmeyi de sürdüreceğiz. Tüm bayanları merkezimize bekliyoruz” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here