Vakıflar Genel Müdürü ve Validen Arsuz Ziyareti

0
129

Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem ile Hatay Valisi Rahmi Doğan Arsuz ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Kaymakam Musa Sarı, Belediye Başkanı Nazım Culha ve kurum amirlerinin karşıladığı heyet ilk önce vakıflara ait olan merkez camiini ziyaret ederek geziye başladı.

Gezi esnasında camiinin ilçemizde tek ve çok eski olduğu yeni bir camiye ihtiyaç duyulduğunuu dile getiren Kaymakam Sarı, Vali Doğan ile birlikte, caminin yerine yeni ve ilçeye yakışır güzellikte bir caminin yapılması talebinde bulundular. Vakıflar Genel Müdürü Ertem de hemen gerekli çalışmaların başlatılması için beraberindeki Genel Müdür Yardımcısı ve Bölge Müdürüne talimat vererek yeni bir cami yapılması için elinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

Heyet daha sonra ilçede restorasyonu tamamlanan kilise ve vakıf evinde de incelemelerde bulundu. Daha sonra ilçeye denizden bir bakış için tekne turu gerçekleştiren heyet, tekne turunun ardından ilçeden ayrıldı.

Kaymakam Sarı, ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Ertem ve Vali Rahmi Doğan’a minnettar olduklarını ve ilçe adına teşekkürlerini sunduklarını ifade etti. (Haber Merkezi)