Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi

0
200

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında, kolluk kuvvetleri amirleri ve kurum müdürlerinin katılımıyla ‘Uyuşturucu İle Mücadele Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Ülkemiz genelinde tüm ilçelerde eş zamanlı olarak icra edilen Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısına; Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili İsmail Güngör, HBB Genel Sekreter Yardımcısı ve 2’nci Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk, İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü V. Mehmet Altunal, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tayfun Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Yanmaz, Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadir Başar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Hatlar, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Muhyiddin İbn-i Arabi Erkek Yurdu Müdürü Mehmet Ali Yılmaz, İskenderun M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nihat Doğan, İskenderun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Celalettin Çeşme, Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Akdülger katıldı.

Kaymakam İskender Yönden yaptığı konuşmasında; Uyuşturucu ve bağımlılık ile mücadelenin ciddiyet, kararlılık ve üstün görev anlayışı çerçevesinde sürdürüleceğine dikkat çekerek, “Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın zehirlenmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bu doğrultuda kolluk kuvvetleri ve kurum müdürlerimizle işbirliği içerisinde en ufak bir aksaklığa ya da ihmalkarlığa mahal vermeksizin cansiperane görev ifa edilmektedir.

Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığı konusunda işbirliği ve koordinasyon çerçevesinde fikir ve güç birliği yapmak suretiyle atacağımız her adım bize olumlu sonuçlar getireceğinden asla şüphemiz yoktur. Gençlerimizin bağımlı bireyler olmasını istemiyorsak, onlara destek olabilmeli, spor, sanat v. b. sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmeli ve bu alanda çeşitli çalışmalara öncelik verilmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Söz konusu toplantı; Uyuşturucu ve Madde Bağımlılığına yönelik değerlendirme ve analiz yapılmasıyla devam etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here