“Uygulamaya Girdiğinde Her Şeyi Daha İyi Göreceğiz”

0
62

İGC’yi Ziyaret Eden Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Büyükşehir Yasasına da Değindi:

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ye nezaket ziyareti gerçekleştiren Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Hatay’ın gündemini meşgul eden büyük şehir belediyesi ile ilgili düşüncelerini de dile getirdi.

Sarıseki Belediye Başkanı Özer, İGC yeni yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek sözşerine başlayan Özer; “Yerel basın, İskenderun ve Hatay için önemlidir. Yerel yönetimlerin sorun ve sıkıntılarını en iyi şekilde dile getiren ve çözüm noktasında etkili olan yerel basının desteklenmesi gerekir” dedi.

Gündemde sıcaklığını koruyan büyükşehir konusunda yöneltilen sorulara da yanıt veren Sarıseki Belediye Başkan Bülent Özer; “İzmir, Ankara ve İstanbul’daki büyükşehir uygulamasını biliyorum. Orada sistem oturmuştur. Hatay’ın ise kendine has bir yapısı var. İnsanlar için iyi olur ama Sarıseki için büyük bir kayıp olacaktır! Hizmet açsından baktığımızda da benim telefon 24 saat açık. Vatandaşımız istediği zaman bana ulaşabiliyor. Sorunlarına da çözüm bulabiliyor. Ama İskenderun’a bağlanmamız halinde etkin bir çalışma yapılamayacaktır. Ama yine de uygulamaya girdiğinde her şeyi daha iyi göreceğiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here