Üroloji Uzmanı Op. Dr. Abdulmecit Yavuz Gelişim’de…

0
259

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Abdulmecit Yavuz, güçlü isimlerle kadrosunu güçlendirmeye devam eden İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Alanında gerçekleştirdiği uygulamalar hakkında bilgiler veren ve Gelişim Ailesi’ne katıldığı için mutlu olduğunu dile getiren Üroloji Uzmanı Op. Dr. Abdulmecit Yavuz; “Üroloji Polikliniğimizde; laparoskopik (kapalı) böbrek taşı ve prostat ameliyatlarını, cinsel fonksiyon bozukluğu tedavisini, ürolojik kanser tedavisini, idrar kaçırma tedavisini, pediatrik üroloji problemlerini, infertilite (kısırlık) gibi rahatsızlıkların tanı ve tedavilerini başarıyla gerçekleştirebilmekteyiz. Yine aynı başarıları, Gelişim Hastanesi’nde de devam ettireceğimize inanıyorum” dedi.

Op. Dr. Abdulmecit Yavuz Kimdir?

Mesleğini başarılı bir şekilde yürüten Op. Dr. Abdulmecit Yavuz, 1979’da Mardin’de doğdu. 2005 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Op. Dr. Yavuz, 2012 yılında Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Anabilim Dalı’ndan uzmanlığını aldı.

Op. Dr. Abdulmecit Yavuz, 2012- 2018 yılları arasında Antakya Devlet Hastanesi’nde Üroloji Uzmanı ve 2018- 2019 yılları arasında VM Medical Park Mersin Hastanesi’nde Üroloji Uzmanı olarak görevini sürdürdü. Üroloji alanında birçok bilimsel çalışması bulunan Op. Dr. Abdulmecit Yavuz, 2019 yılı Mart ayı itibariyle de İskenderun Gelişim Hastanesi Üroloji Polikliniği’nde hizmete başladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here