Tosyalı, Tepe Mahallelerinde Halkla Buluştu

0
89

Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Esentepe, Barıştepe ve Kocatepe ortak mitinginde mahalle sakinleri ile buluştu. Belen Başkan Adayı İbrahim Gül de, doğup büyüdüğü Esentepe’de Fatih Tosyalı için destek istedi.

Mitinge, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, belediye meclis üyesi adayları ve partililer de katıldı.

Mitingde konuşan Başkan Adayı Fatih Tosyalı; “Kimse merak etmesin, burada miting yaptığımız mahallelerimizle birlikte 45 mahallemizi hizmetlerle donatacağız! Benim en ufak şahsi bir beklentim yok, bizim tek amacımız şehrimize ve ilçemize hizmet etmek. Daha güzel bir İskenderun için gece gündüz çalışmak.

Biz bu yola mesai arkadaşlarımızla beraber çıktık ve beraber yürüyeceğiz. Bizim birlikteliğimiz şehrimiz ve ilçemiz lehine devam edecek. Biz sorumluluk sahibi insanlar olarak şehrimize hizmet etmeye talibiz. Halka hizmet hakka hizmet ilkesiyle hareket ediyoruz.

İskenderun için en güzelini düşünüyoruz. Biz de menfaat ve çıkar olmaz. Bilerek yanlış olmaz. Şeffaflık bizim işimiz. İhaleler, kişiye özel ya da menfaat kazandırmak için olmayacak. Bundan menfaat kazanacak tek yer, İskenderun’dur. Halkımızdır! HBB ile el ele verip, sorunu kaldıracağız. Beş yıllık sürede projelerimizi hayata geçirip halkımızın yüzünü güldüreceğiz. Mahallerde ayrım yapmayacağız, herkes eşit hizmet vereceğiz. 31 Mart’ta hizmet için değişim yapacağız. Hepinizin desteklerini bekliyorum. Gelin hep beraber bu şehri yaşanabilir bir kent haline getirelim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here