“Ülkenin Geleceği İçin Durmayacağız, Çalışacağız”

0
68

ergin-sarısekiErgin, Sarıseki Beldesi’nde Toplu Açılış Törenine Katıldı…

Sarıseki beldesinde yapımı tamamlanan ortaokul, arıtma tesisi, kanalizasyon, yağmur suyu kolektör hattı ve diğer tesisler düzenlenen görkemli tören ile hizmete sunuldu.

Sarıseki’de tamamlanan Asım Kibar Kültür Merkezi, Orhan Ekinci Kanyon Park, ÇİP Yazıcı EML Lisesi, Sarıseki Meslek Yüksek Okulu, Arıtma Tesisi, kanalizasyon, yağmur suyu kolektör hattı, Fuat Tosyalı Gençlik Merkezi, ortaokul, başta olmak üzere yapımı tamamlanan hizmet binalarının açılışı yapılırken Anaokulunun ise temeli atıldı. Toplu açılış törenine Ak Parti Hatay Milletvekili Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, MKÜ Rektörü  Salih Güder, AK Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, çevre belde belediye başkanları belediye başkan aday adayları, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin Türkiye’nin son 11 yılda bölgesinde ve dünyada en hızlı büyüyen ülke olduğunu ifade etti. Türkiye’nin bugün itibariyle dünyanın en güçlü 16. ülkesi haline geldiğini kaydeden Ergin; “Hatay’ın tüm ilçelerinin Türkiye’ye yapılan hizmetlerden en geniş biçimde istifade ettiğini söyleyebiliriz. İnşallah 30 Mart’ta hizmet siyasetinin geleceğini belirleyeceksiniz, taş üstüne taş koyan Türkiye’nin geleceğini şekillendiren hizmetlere vize vereceksiniz inşallah. Gün bugündür dem bu dem, her birimiz bu ülkenin geleceği için önümüzdeki 84 gün durmayacağız, çalışacağız, gayret edeceğiz ve önümüzdeki 15 yılın hizmet siyasetinin devamını sağlayacağız” dedi.

Törende yapılan konuşmaların ardından yapılan hizmet binalarının açılış kurdeleleri toplu halde kesildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here