“Ülkemiz Kazanacaksa Biz Kaybedelim”

0
60

orhan karasayar27Milletvekili Karasayar’dan Seçim Değerlendirmesi

Geride bıraktığımız 25. Dönem Milletvekili Seçimleri sonrası görüştüğümüz Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Konuşmasına seçimlerin hayırlar getirmesini temenni ederek başlayan Milletvekili Karasayar, çıkan tablonun vatandaşın teveccühü, milletin sandığa yansıyan iradesi olduğunu kaydetti.

Vatandaşın iradesine her zaman saygı duyduklarını belirten Milletvekili Karasayar; “Gönül isterdi ki Türkiye’de siyasi iktidarın devam etmesi. Uzun yıllar büyüyen, güçlenen sürekli yatırımların, refahın huzurun arttığı bir Türkiye’de aynı şekilde siyasi istikrarın sürmesi yönünde bir sonuç çıkması daha iyi olurdu. Bundan sonraki süreçte de önemli olan, sorumluluk alan tüm siyasi parti liderlerinin ülkemizin istikrarını bozmayacak şekilde, bugüne kadar ülkemizin kat etmiş olduğu mesafeyi, yapmış olduğu yatırımları eksiksiz devam ettirecek şekilde bir mücadele vermeleri.

Biz siyasetimizde her zaman şunu söyledik, ülkemiz kazanacaksa biz kaybedelim. Önemli olan ülkemizin kazanması. Makam mevkiler bizleri ilgilendirmedi. Ülkemizin geleceği adına yapacağımız yatırımlar, sorunlara çözüm bulma noktasında mücadelelerimiz gece gündüz sürdü, büyük başarılara imza atıldı. Bu süreç böyle sandığa yansıdı. Halkımızın iradesi. Umarım bundan sonraki süreçte de istikrarımızın bozulmaması noktasında hareket edilir.

Destek veren sandığa gidip oyunu kullanan, çalışmalarda görev alan herkese teşekkür ederim. Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Milletvekili Karasayar, koalisyon kurulup kurulmayacağı yönünde sorduğumuz soruya yanıt vermek içinde henüz erken olduğunu, bundan sonra Anayasal sürecin gerektirdiği şekilde hareket edileceğini kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here