Üçüncü Ligde İkinci Yarı Start Alıyor

0
64

Spor Toto 3. Lig’deki ilimiz temsilcileri Erzinspor ile Payasspor’un bu hafta sonu yapacakları maçların programı ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. belirlenen programa göre, Erzinspor A.Ş. Sahasında Silivrispor’u konuk edecek. Payasspor ise Lider Kocaelispor ile deplasmanda oynayacak.

Spor Toto 3. Ligde ikinci yarı maçları bu hafta sonu başlayacak. 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Erzinspor, Pazar günü Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında Silivrispor ile oynayacak. Maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Okan Kopan nezaretinde hafta boyunca sürdüren Erzinspor, ikinci yarıya daha iyi bir başlangıç yapmak için sahaya çıkacak.

Genç Teknik Direktör Okan Kopan, Silivri maçı öncesinde sporcularına moral aşılarken, tüm futbolcular da karşılaşma öncesinde galibiyet yemini ettiler.

Bu karşılaşma öncesinde Turuncu-Beyazlı ekip Erzinspor, 20 puan ile grupta 12. sırada yer alıyor. Konuk ekip Silivrispor ise 24 puanla 7. sırada bulunuyor.

Öte yandan Erzin Kulübü, ikinci yarı öncesinde Nevşehir Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Raif Uzuner ile anlaşmaya vardı. Raif sezonun ikinci yarısında Turuncu-Beyazlı formayı terletecek.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor ise ikinci yarıya Kocaeli deplasmanında strat verecek. İkinci yarının ve Kocaelispor maçının hazırlıklarını Antalya Kemer Kampında gerçekleştiren Mavi-Beyazlı ekip, İkinci yarıda daha başarılı bir performans sergilemek ve moral kazanmak adına Lider Kocaelispor maçından puan veya puanlarla ayrılmak hedefi ile Kocaeli’ne gitti.

Lider Kocaelispor’un 37 puanı bulunurken, Payas temsilcisi ancak 16 puan toplayabildi ve 13. sırada bulunuyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Erzinspor A.Ş.-Silivrispor
12 Ocak 2020 Pazar Saat: 13.30
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı
Deniz Sercan Akgül, Mehmet Mithat Levent, Adnan Akbulut

Kocaelispor-Payasspor
12 Ocak 2020 Pazar Saat: 13.30
Kocaeli Stadı
Yiğit Peşin, Abdurrahman Atabay, Mehmet Dura
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here